Descopera gama de panouri solare de la IstGrun

Postat la 14:10 | Scris de Daniela

Am mai scris despre ei in urma cu cateva luni aici si aici. Oameni faini, produse faine, preturi bune, calitate maxima. Nici nu ti-ai putea dori mai mult.
Pentru ca articolele anterioare au fost scrise strict pentru seo, in acest articol vreau sa fac o prezentare a magazinului in semn de multumire pentru lunga colaborare.

Produsele comercializate sunt panouri solare de inalta calitate, precum: panouri solare nepresurizate, panouri solare presurizate, instalatii solare, colectoare solare, boilere solare inox, accesorii solare, ups centrale termice, panouri fotovoltaice.

Panouri solare nepresurizate

Panoul Solar Nepresurizat (atmosferic) cu tuburi vidate este un incalzitor solar care lucreaza prin termosifonare si care contine un boiler de depozitare a apei, tuburi vidate pentru incalzirea pana la fierbere a apei depozitate suport pentru montajul acestora, si dupa preferinta, vas flotor, ruptor de presiune sau controller pentru automatizarea incarcarii cu apa a acestui panou solar.

Preturile variaza in functie de capacitatea boilerului, cel mai mic fiind de 50L la pretul de 600 lei.

Panouri solare presurizate

Panourile Solare Presurizate cu Heat Pipe sunt incalzitoare solare care lucreaza prin presiunea retelei de apa si contin un boiler de depozitare a apei, tuburi vidate cu Heat Pipe pentru incalzirea apei pana la temperatura de fierbere, suport pentru montajul acestora , anod de magneziu, rezistenta electrica termostatata de 1.5Kw, teaca pentru senzor de temperatura, supapa de protectie la temperatura si presiune.

Cea mai mica capacitate a boilerului poate fi de 100L si o greutate de 63kg la pretul de 2.000 lei cu TVA inclus.

Instalatii solare

Instalatiile solare presurizate separat sunt sisteme complexe de generare a apei calde menajere si aport la caldura. Teoretic, o astfel de instalatie contine: boiler solar, colector solar, automatizare cu grup de pompare si senzori de temperatura, furtun flexibil din inox cu izolatie elastomerica si antigel solar.

Pot spune intr-o mica masura ca stiu cum functioneaza o instalatie solara. Chiar daca nu stau a casa, avantajele acestei instalatii sunt evidente in special pe timpul verii, atunci cand soarele este puternic, iar apa calda menajera va fi la discretie datorita instalatiei si a mamei natura.

Preturile incep de la 4.800 lei pentru un colector solar cu 58/1800-10 tuburi si un boiler de 100L.

Colectoare solare

Colectorul solar este utilizat impreuna cu un boiler (tank de acumulare), stație de lucru (automatizare solară) si conducte.

Avantajele si dezavantejele unei asemenea instalatii o gasiti un link-ul de mai sus. Preturile incep de la 1.000 lei si continua pana la 2.500 lei.

Boilere solare

Boilerele din inox rezista de la 4 la 10 ori mai mult in timp timp decat cele facute din alte materiale. Principalul avantaj al inox-ului este slaba sa conductivitate termica, deci temperatura acumulata in el se mentine mult timp si nu necesita o izolatie excesiva.

Preturile incep de la 2.200 lei si continua pana la 5.500 lei in functie de performantele acestuia.

Panouri fotovoltaice

Panourile fotovoltaice (PV) sunt o metodă de generare a energiei electrice prin conversia radiației solare in curent continuu de electricitate folosind semiconductori care prezintă efectul fotovoltaic.

Preturile nu sunt fixe, ele variind in functie de puterea acestora. Mai multe detalii gasiti in link-ul de mai sus.

Accesouri solare

Ca la orice panou solar sau instalatie solara, se mai strica una alta si trebuie musai schimbat. IstGrun va ofera si o gama variata de accesorii pentru produsele prezentate mai sus.

Share Button

2 Comentarii la Descopera gama de panouri solare de la IstGrun

 1. Biospot
  December 13, 2015 at 1:54 pm (9 years ago)

  Au preturi destul de bune, pacat ca nu mai functioneaza programul casa verde :(

  Reply
 2. Covrigarie
  December 17, 2015 at 7:46 pm (9 years ago)

  Chiar foarte bune preturile si vorba lui Biospot pacat ca nu mai functioneaza acel program cu casa verde

  Reply

Lasa un comentariu