Despre Mine

Eu ma numesc Daniela, am 27 de ani si sunt din orasul Lugoj, judetul Timis. Este un oras relativ micut dar dragut de langa Timisoara. Din pacate, nu am avut parte niciodata de vreun eveniment cu si despre jocuri electronice la mine in oras, insa asta nu m-a facut ca eu sa nu fiu pasionata de jocurile pe calculator.

Cum m-am apucat de stream?
Parca mi-am dorit dintotdeauna sa fac asta! Cel mai mult m-a motivat echipa de CSGO pe care am avut-o cu inca 5 fete. XPC.Ladies mai exact: Linaaa, BiANCA, andreiutsa, iLLa si ANa. Mi-au placut asa tare fetele astea, incat m-as juca cu ele in orice moment intr-o echipa. Din pacate fericirea nu a tinut mult, eu renuntand la echipa din varii motive.

Mai multe detalii despre viata mea de gamerita puteti gasi AICI.

Despre blog
Acest blog a fost creat cu scopul de a imi spune o parere despre una, despre alta. Chestii generale nu bazate pe o categorie anume. Nici acum nu vreau sa ma axez pe ceva anume, insa, ocupatia mea principala fiind streaming-ul, m-am gandit ca multora le-as putea fi de ajutor cu articole pe temele eSports. Si aici nu ma refer la schimbarile ce s-au petrecut intr-o echipa, ci sa ne consultam pe teme diverse precum: cum ar trebui sa imbunatatim calitatea unui stream, de ce iti place de un anumit streamer, ce te atrage cel mai mult atunci cand te uiti la o competitie gaming, etc.
Evident ca nu voi lasa balta temele generaliste, asa ca le imbinam pe toate ca sa fim cu totii multumiti!


Pentru colaborari, va rog sa accesati pagina PUBLICITATE unde aveti la dispozitie modalitatile de promovare, iar mai apoi sa ma contactati pe mail: pissikutza@gmail.com sau pe pagina de Facebook.