Agitatia dinaintea sarbatorilor

Postat la 11:03 | Scris de Daniela

Ca tot omul normal, am inceput cumparaturile pentru sarbatori. Am zis sa mergem din timp, sa nu prindem nebunia din fiecare an, cozi imense, oameni care se inghesuie, marfa aruncata pe rafturi la repezeala, etc.

Ieri, prima oprire: Jumbo.
Magazin mare, plin de jucarii si chestii casnice, aproape ca au de toate, in afara de alimente. Pot spune ca a fost destul de multa lume, parcarea era plina, dar nu pana la refuz. Locurile pentru oameni cu dizabilitati ocupate de oameni idioti, marfa multa si buna; aranjata frumos; oameni civilizati, deci era loc pentru toata lumea.
Aproximativ 10 minute am stat la coada.

A doua oprire Iulius Mall.
Toata lumea stie, ca la mall in fiecare zi din saptamana e nebunie, fie ca vin sarbatorile, fie ca nu vin. Dar ieri, a fost groznic. 15 minute plimbat prin parcare in gasirea unui loc. Masini urcate pe trotuare. Intr-un final am gasit si toata lumea a fost fericita. Deabea am gasit loc la o masa sa bem o cafea chiar daca a fost trecut de ora 16.00; prin magazine nu se prea inghesuia lumea, semn ca asteapta nebunia dinaintea sarbatorilor sa nu mai gaseasca nimic. In Auchan, pentru ca e in incinta mall-ului, agitatie medie, aveai loc sa te misti, sa cumperi ce vrei, la preturi ok.

Si in final, ultima oprire in centrul Timisoarei, Piata Operei.
Superb ca in fiecare an. Plin de cabane cu suveniruri, clatite, vin fiert, napolitane, dulciuri de casa, imbracaminte si tot ce vrei si nu vrei.

Sfat: daca nu vreti sa prindeti aglomeratia, nebunia si excitarea oamenilor de sarbatori, mergeti cel tarziu saptamana asta sa luati tot ce trebe!

Share Button

3 Comentarii la Agitatia dinaintea sarbatorilor

 1. Fotograful
  December 16, 2015 at 3:14 pm (9 years ago)

  Timisoara ca Timisoara, da sa vezi in Bucuresti cum e…se calca lumea in picioare… Asta nu ar fi o problema prea mare, suntem obisnuiti de prea multa veme, mai grava este rautatea si nervozitatea oamenilor… Si mai este un aspect, cel putin ciudat, pe care nu-l comentez: cica se traieste foarte prost in Romania, coada Europei. Atunci cum se explica aglomeratia asta incredibila si nervii astia nejustificati? Unii ar spune ca sunt de vina sarbatorile…ei as…

  Reply
  • Daniela
   December 17, 2015 at 11:44 am (9 years ago)

   In Bucuresti se formeaza un “zid al plangerii” in fiecare magazin cand sunt sarbatorile. :D

   Reply
 2. Covrigarie
  December 17, 2015 at 7:46 pm (9 years ago)

  Asta este perioada sarbatorilor, la noi in Focsani este la fel, un haos total la orice ora a zilei!

  Reply

Lasa un comentariu