Iulius Mall, Taverna Sarbului, Jumbo

Postat la 11:10 | Scris de Daniela

Am fost vineri putin la shopping in minunatul oras de pe Bega. Lume faina ca de obicei, magazine multe sa ai de unde alege, trafic mult, soferi pe alocuri prosti ca peste tot de altfel.

Si ca de obicei, shoppingul incepe de la Iulius Mall. Era ziua in care se dadea startul reducerilor in magazine si numai bine ca am prins si noul magazin deschis Terranova. Lume multa, reduceri bune. Mi-am luat cate ceva.
La mancare, caci am trecut si pe acolo, aceleasi preparate ca peste tot, doar ca acolo ai de unde alege.

Tinta pentru shopping era de fapt La Paloma, un magazin relativ mic, pe etaje. Haine multe, calitate buna, dar parca ma asteptam la ceva mai mult. Mi-am gasit cate ceva si aici.

Urmatoarea oprire a fost la Taverna Sarbului. Un local decent, dar mult prea scump si cu mancare mult prea sofisticata pentru gusturile mele. Mi-am comandat o ciorba de legume si mi-a venit o supa crema de leguma. Deloc gustoasa, chiar foarte nasoala. Sau cel putin nu sunt eu obisnuita cu astfel de preparate.

Daca tot eram in zona, ne-am oprit si la Jumbo, imensul magazin de jucarii si tot ceea ce are nevoie un copil si nu numai. Asa ca, daca mergeti in Timisoara, trebuie neaparat sa treceti pe la Jumbo. Au de toate! Un magazin absolut demential si IMENS!

Share Button

3 Comentarii la Iulius Mall, Taverna Sarbului, Jumbo

 1. klador
  December 4, 2014 at 5:23 pm (10 years ago)

  Mare mi-a fost mirarea cand am facut primul tur de Jumbo si am vazut cata marfa au…ce nu-ti trece prin cap acolo gasesti

  Reply
 2. Jeni
  December 8, 2014 at 11:41 am (10 years ago)

  la Jumbo gasesti tot ce vrei, asa este. Am ramas si eu placut surprinsa cand am intrat int-un magazin.

  Reply
 3. Aparate de masura
  April 28, 2015 at 1:33 pm (9 years ago)

  Mie mi se pare foarte ok Taverna Sarbului ca si mancare, insa ca si pret – este putin peste medie intr-adevar. Te-ai plimbat ceva… hehe. M-ai facut curios cu Jumbo, o sa trec si eu cand am drum pe acolo!

  Reply

Lasa un comentariu