Kaufland vs Billa

Postat la 14:21 | Scris de Daniela

Acum ceva timp, se auzea un zvon cum ca nemtii de la Kaufland vor sa deschida in orasul de pe Timis un hypermarket pe locul actualului stadion.

Intre timp, apele s-au linistit si locatia s-a mai schimbat. Problema cea mare este ca nu stiu in ce masura vor avea succes in acest orasel cu peste 44.000 locuitori, tinand cont ca deja exista supermarket-uri precum Penny Market, Profi, Lidl si Carrefour, plus magazine mixte de cartier.
Kaufland ar trebui sa vina cu preturi mult mai mici decat cele practicate de supermarket-urile mentionate mai sus ca sa fie lider pe acest segment de piata.

Cat timp am stat in Timisoara, cred ca o singura data am fost in Billa si am constat ca preturile sunt cu mult peste cele din Kaufland. In plus, ca si locatie, este mult mai mic si cu mai putine categorii de produse. In Kaufland tot timpul mi-a placut sa merg in preajma sarbatorile pentru ca acolo gaseam chestii dragute.

Dar totusi hypermarket-ul preferat pentru cumparaturi ramane Auchan.

Share Button

5 Comentarii la Kaufland vs Billa

 1. Diana
  November 21, 2014 at 4:02 pm (9 years ago)

  Si mie imi place sa merg in Kaufland la cumparaturi. Preturile mi se par ok comparativ cu alte supermarket-uri.

  Reply
 2. Matei Irinel
  November 22, 2014 at 7:10 pm (9 years ago)

  Auchan mereu va fi cel mai preferat hipermarket. Am fost in Constanta pentru ca eu in Tulcea nu am asa ceva si am ramas surprins, am gasit huse pentru telefonul meu la 1 leu :)) , huse pe care le gaseai mai scump in alta parte.
  In Tulcea avem Kaufland , Billa, Lidl dar eu dintre ele as alege Kaufland pentru ca este cel mai mare dintre toate si poti face cumparaturile de acolo fara sa te plimbi prin alte zece locuri.

  Reply
 3. Robi
  November 23, 2014 at 5:04 pm (9 years ago)

  mie unul cel mai mult imi place lidl… au chesti ce nu le gasesti oriunde.

  Reply
 4. Corina
  December 2, 2014 at 1:01 pm (9 years ago)

  E bine cind sunt mai multe retele diferite pentru ca apare concurenta intre ei :)

  Reply
 5. Dorin
  December 12, 2014 at 9:46 pm (9 years ago)

  Kaufland…la preturi este si peste Auchan.

  Reply

Lasa un comentariu