Gata cu finantarea bisericilor!

Postat la 16:38 | Scris de Daniela

Guvernul Romaniei a decis ca de la anul sa nu mai aloce nici un leu pentru construirea sau modernizarea bisericilor. O decizie (IN SFARSIT) buna!

În 2016, Guvernul nu intenţionează să aloce niciun leu pentru construirea de biserici noi sau pentru modernizarea de biserici existente, conform proiectului de buget pe 2016, prezentat de Ministerul Finanţelor. Măsura vine după ce, în 2014 şi 2015, guvernul condus de Victor Ponta a alocat în total 325 milioane de lei (peste 72 de milioane de euro) pentru biserici. (via zf.ro)

Sa fim sinceri, la cat de mult pun botul enoriasii si cred ca fiecare leu donat unei biserici le face viata mai buna, preotii si tot ce tine de biserica, se pot intretine singuri lejer. Poate ar trebui foarte putin ajutati cei de la manastiri care intradevar isi muncesc pamantul pentru a se intretine.
Va spun sincer ca acum cativa ani cand am fost in Moldova, cred ca la manastirea Sucevita (sau Moldovita) nu mai retin exact, cand am dat sa intram, un preot cu ditamai bolidul (marca Mercedes) a intrat in curtea manastirii.

In rest, Doamne ajuta! :))

Share Button

3 Comentarii la Gata cu finantarea bisericilor!

 1. Cloe
  December 7, 2015 at 10:23 am (8 years ago)

  Pana nu le impoziteaza veniturile ,doar gura de ei …

  Reply
 2. Fotograful
  December 16, 2015 at 3:26 pm (8 years ago)

  Subscriu la ce a zis @Cloe. Au venituri foarte mari, iar unele sunt complet nejustificate. Mie ca pfa statul se grabeste sa ia fiecare banut care i se cuvine, iar medicii sunt vanati si haituiti. Popii care cer 500 de lei pentru un botez de ce nu sunt vanati? O masura buna! Mai trebuie urmata si de altele!

  Reply
 3. Covrigarie
  December 17, 2015 at 7:47 pm (8 years ago)

  Foarte multe lucruri ascunse sunt in spatele B.O.R

  Reply

Lasa un comentariu