Cum am facut Global Elite in CSGO?

Postat la 20:43 | Scris de Daniela

Perioada Counter-Strike 1.6 a fost una superba. Mai putini suferinzi decat acum, mai putini copilasi, mai putini oameni PROSTI! Intradevar nu existau pe atunci streameri pentru ca…nu existau, iar daca existau erau foarte putini. Imi e dor de acea perioada, imi e dor de oamenii cu capul pe umeri si-mi e SCARBA de copilasii din ziua de azi care nu au buletin dar intra pe un stream sa judece si sa injure ca la usa cortului dand dovada de o nesimtire iesita din comun si lipsa celor cei 7 ani de acasa. Sper ca parintii lor sunt mandri ca au fătat nişte vite proaste!

PS: Cei care aveţi caracter ştiţi exact despre ce vorbesc!

Revenind la titlul “Cum am facut global elite in CSGO?“, raspunsul l-am dat mai sus. Dar un lucru e clar. Cu toata modestia, nu stiu cum e sa fii mai mic de DMG (Disguished Master Guardian). Primul meu rank in CSGO a fost…. habar nu am. Nu, chiar nu mai stiu. Stiu doar ca pe contul smurf am primit DMG (Disguished Master Guardian) dupa primele 10 meciuri si asta datorita bunului stil de joc. Adica, m-am mentinut in primii 3 pe tabela. Nu stiu exact cum se calculeaza algoritmul urcarii sau coborarii in rank, insa stiu ca daca joci bine spre foarte bine, sansele de a creste in rank dupa 2 meciuri sunt mari. Spre exemplu, pe contul smurf am scazut la DMG (Disguished Master Guardian), m-am bagat sa imi refac rank-ul la Legendary Eagle, iar dupa 2 meciuri l-am avut inapoi.
Stiu ca poate multi dintre voi nu ati avut in viata voastra rank mai mare de LE sau LEM, iar asta se datoreaza faptului ca nu va antrenati, plangeti la fiecare meci ca adversarii sunt codati chiar daca in subconstientul tau stii ca ei nu au nimic, etc, etc.

Daca am un CFG oare joc mai bine?

Raspunsul este NU! Cfg-ul este modul in care iti menti aceleasi setari in joc de fiecare data cand intri. Cel putin asa cred eu. Majoritatea setarile mele sunt default cu mici exceptii.

Daca imi fac si eu setarile ca si GeT_RiGhT/f0rest/FalleN/etc voi fi la fel de bun?

NU! Setarile cele mai bune sunt setarile cu care poti tu juca! Poate nu ai calculator capabil pentru anumite setari, poate sensitivitatea mea e prea mare pentru tine, poate tinta e prea mica si tu nu joci cu tinta mica si etc, etc. Degeaba intrati pe stream-uri sau pe forumuri sa cereti anumite setari pentru ca sunt efectiv INUTILE!

Care este secretul pentru a deveni un pro player?

NICI UNUL! Exerseaza, exerseaza, exerseaza!

Share Button

4 Comentarii la Cum am facut Global Elite in CSGO?

 1. Marius
  November 28, 2016 at 9:37 am (8 years ago)

  N-am mai jucat cs go de ani de zile :)

  Reply
 2. dufix
  November 28, 2016 at 2:56 pm (8 years ago)

  Felicitari! Eu ma chinui de mult sa ajung mg. Nu sunt rager sau vreun copil tampit, pur si simplu n-am talent :D
  Ce recomanzi ca mod de joc? Solo sau cu prietenii? In solo e imposibil sa nu dai de rusi, turci sau copii tampiti. Cu prietenii e fun tare jocul, dar apar suparari intre noi cand se pierde meciul din cauza unuia dintre noi.

  Reply
 3. Sorin
  January 11, 2017 at 7:15 pm (8 years ago)

  Bravo tie! :D

  Eu nu am reusit sa joc decat cs 1.6 dar mi-a placut enorm

  Reply
 4. Samy
  February 22, 2017 at 4:11 pm (7 years ago)

  Felicitari!

  Reply

Lasa un comentariu