Magazinul de haine originale, paradisul iubitoarele de fashion!

Postat la 22:52 | Scris de Daniela

Mereu am senzația că hainele nu îmi mai ajung. Pe lângă faptul că îmi place să am dulapul plin, doresc să am îmbrăcăminte de calitate, care să mă țină mult timp, nu să mă trezesc cu pantofii tociți după prima purtare; cred că toate am pățit asta măcar o dată.

Eu am ghinionul să pățesc asta atunci când mă încăpățânez să îmi cumpăr îmbrăcăminte după design și model, nu după calitate și un brand care se respectă. Nu spun că îmi achiziționez hainele doar de la anumite firme, dar am observat că în unele cazuri acest lucru chiar contează și face diferența.

În ultimul timp am căutat un magazin de haine originale care să fie satisfăcător din punct de vedere financiar și totodată să aibă obiecte vestimentare pe stilul meu. Deși probabil prețurile sunt puțin mai ridicate, pe lungă durată acest fapt nu se simte întocmai pentru că durează o mai lungă perioadă de timp; bineînțeles asta dacă ai grijă de ele. Și cu siguranță ai grijă, atunci când știi că ai investit ceva în respectivul produs.

fashion girls

Slăbiciunea mea pentru genți m-a făcut să îmi doresc enorm achiziționarea unora care să întoarcă privirile pe stradă. Chiar aș avea o satisfacție enormă să știu că merg pe stradă și un grup de femei își șoptesc între ele: “Uite ce geantă frumoasă are!” Auzisem de un magazin de haine originale care cu siguranță mi-ar fi îndeplinit această dorință.
După ce am stat ceva timp în fața laptopului fascinată de fel și fel de produse, am hotărât că e cazul să investesc ceva bani în look-ul meu. Fac asta destul de rar, dar cât o fac.. merg până la capăt! Aveam nevoie de o fustă clasică pentru birou și de o rochie de seară pentru petrecerea de ziua mea. Se pare că în sfârșit găsisem magazinul de haine originale care vindea produse de la brandurile îndrăgite de mine. Dacă tot primisem salariu, am zis să mă răsfăț puțin.

În garderoba mea se găsește îmbrăcăminte din nenumărate locuri, nu toate sunt cumpărate de la anumite firme. Oricât mi-aș dori, uneori bugetul nu permite acest lucru. Însă hainele care strălucesc în dressing, cu siguranță poartă amprenta magazinului de haine originale. Cred că orice femeie ar trebui să aibă un obiect vestimentar cu care să se mândrească.
De exemplu, eu sunt absolut îndrăgostită de rochia de care vă spuneam că am luat-o pentru petrecere. Nu este un moft să îți cumperi haine de calitate, ci pur și simplu sexul frumos trebuie să se facă remarcat prin outfituri deosebite.

Share Button

3 Comentarii la Magazinul de haine originale, paradisul iubitoarele de fashion!

 1. Covrigarie
  December 17, 2015 at 7:49 pm (8 years ago)

  Chiar am intrat si eu pe link-ul magazinului, au preturi destul de ok in ceea ce consta vestimentatia!

  Reply
 2. Femeia Chic
  January 14, 2016 at 3:06 pm (8 years ago)

  Bravo! Femeile trebuie sa fie frumoase, sa fie elegante si sa fie iubite. Femeile trebuie sa fie Chic!

  Reply
 3. Coafuri nunta
  April 3, 2016 at 4:15 pm (8 years ago)

  Fiecare domnisoara trebuie sa detina mai multe obiecte cu care sa se mindreasca, nu doar cu un lucru, cred eu. Dar bugetul limitat este piedica principala de cele mai dese ori.

  Reply

Lasa un comentariu