Avem artisti mult prea frustrati

Postat la 21:09 | Scris de Daniela

Imi plac cantaretii romani. Imi plac actorii romani. Imi plac si sportivii romani si tot ceea ce inseamna calitate si nu fac de rusine tara. Intradevar unii nu merita nici macar sa apara pe ecrane sau sa fie difuzati la radio, dar sa trecem peste.

Imi place Andra pentru ca are voce buna si pe live la fel ca si Delia, Stefan Banica Jr. si multi altii. Am enumerat doar cativa cantareti care imi plac in mod special pentru faptul ca au voce si cand canta live, ceea ce eu apreciez foarte mult.

Ceea ce vreau sa semnalez, este ca mai toti artistii, poate 99%, nu au timp de fanii lor. Uitati exemplu la Andra:

andra ignora fanii

Nu-mi place deloc atitudinea asta fata de cei care iti asculta muzica, vin la concerte, ar da orice sa faca o poza cu tine si sa iti ia un autograf, stiu totul despre tine si multe altele. Inteleg ca nu e timp pentru toata lumea, dar cand stii ca ai un concert in afara Bucurestiului, pregateste niste poze cu tine si autograful tau si ofera-le spectatorilor. Va insemna mult pentru ei, mai ales ca nu au ocazia sa te vada poate nici macar 1 data pe an in carne si oase.

Share Button

3 Comentarii la Avem artisti mult prea frustrati

 1. pizza iasi bigbur
  October 28, 2015 at 5:11 pm (8 years ago)

  Si Delia mi-a dat impresia asta cand a fost de Sf. Parascheva in Iasi, sunt de parere ca nu le prea pasa asa de mult de fani.

  Reply
 2. SOFIA
  November 5, 2015 at 11:36 am (8 years ago)

  Andra este cea mai decenta si cu mult bunsimt artista din Romania

  Reply

Lasa un comentariu