Dezastrul din Colectiv si cateva vorbe

Postat la 18:16 | Scris de Daniela

In primul rand condoleante familiilor si Dumnezeu sa ii odihneasca si sa ii aiba in paza pe cei afectati!

Primul lucru observabil in poza de mai jos si despre care s-a vorbit atat de mult, sunt acele artificii de efect si acel stalp de sustinere cu buretele la suprafata caruia nu ii vad rostul sa fie indreptat catre scena. Nu ma pricep la detalii tehnice, dar care a fostul rostul lui fixat exact catre scena?

scanteia-colectiv

A2-a chestie ar fi ca nu au existat in tavan acei senzori de incendiu care puteau salva vieti! De ce a primit clubul autorizatie de functionare din moment ce nu exista asa ceva? Pana la urma, dupa cum s-a spus ca focul a luat-o in toate partile si practic nu il mai puteai stapani, stingatoaele, daca siele se aflau prin zona, erau pistol cu ala.

Capacitatea clubului a fost mica, deci persoanele prezente au fost peste 300, ceea ce inseamna ca la o astfel de tragedie cineva trebuie sa moara. Doar sa ne gandim ca daca patronii clubului limitau persoanele prezente la capacitatea clubului, posibil sa nu fi existat nici un mort sau ranit.

Share Button

3 Comentarii la Dezastrul din Colectiv si cateva vorbe

 1. schimba nick-ul
  November 4, 2015 at 11:26 am (9 years ago)

  nu-i posibil asa ceva intr-o tara din UE in sec.21

  Reply
 2. Eva
  November 4, 2015 at 4:50 pm (9 years ago)

  Corect, daca se respectau toate normele nu se ajungea la aceasta tragedie

  Reply
 3. Sedinte foto copii
  November 4, 2015 at 11:09 pm (9 years ago)

  Exact cum spune si Eva trebuiau sa respecte toate normele de siguranta, tot nu inteleg cum functionau fara avizul pompierilor, adica imi imaginez cum, prin spaga, dar totusi sa te joci cu vietile altora e prea de tot…

  Cati ani de puscarie se dau pt o crima ? 15-20? Atatia se dea la fiecare vinovat pentru moartea celor de Colectiv x nr mortilor, asa af fi corect, dar din pacate asta nu-i va aduce inapoi, cei care i-au pierdut raman cu durerea si eu ca de obicei iar visez frumos cand ma gandesc ca Romania se va schimba vreodata…

  Reply

Lasa un comentariu