Iohannis – marioneta aleasa.

Postat la 12:53 | Scris de Daniela

Ma uit si ma amuz cum toti cei care l-au votat pe Klaus Iohannis, plang in comentarii la fiecare postare de pe pagina de Facebook.
In perioada de campanie, Iohannis a fost un fel de Dumnezeu, iar toti neghiobii care latrau pe la tv spre sustinerea lui si care tremurau pe strada, fie in tara, fie in strainatate, erau la picioarele lui.

Daca o campanie electorala a unui presedinte inseamna vorbe goale pe pagina de Facebook si toata lumea pune botul la ele, e clar cu locuitorii acestei tari. Problema e ca acele vorbe nu erau ale lui Iohannis. In spatele campaniei politice, au stat niste tineri inteligenti care i-au creat o imagine de Dumnezeu pe pamant si pe care multi au inghitit-o!

M-am prins ca nu se voia ca Ponta sa iasa presedinte, dar ca sa pui in fruntea tarii un om care pretinde a fi profesor si el nu a scos doua cuvinte cand era invitat pe la televiziuni, cu atat mai mult, fiind un om nepatat, a acceptat orice invitatie in locurile cheie pentru el. Spre exemplu la Timisoara, unde clar Victor Ponta nu avea ce cauta. Primele iesiri ale lui Iohannis in fata camerelor dupa ce e devenit oficial presedinte, au fost degeaba. Omul citea de pe foi ce trebuia sa spuna, se exprima si in continuare se exprima foarte greu. Despre ce vorbim pana la urma?

Share Button

3 Comentarii la Iohannis – marioneta aleasa.

 1. Marius
  November 4, 2015 at 1:42 pm (9 years ago)

  Despre o clasa politică de rahat?! :)

  Reply
 2. Marian
  November 4, 2015 at 4:38 pm (9 years ago)

  Oricine ar fii la putere oamneii mereu vor fii nemultumiti

  Reply
 3. Sedinte foto copii
  November 6, 2015 at 7:38 pm (9 years ago)

  La partea asta cred ca o sa-ti dau dreptate, de fapt omul nu este ceea ce multi au crezut, s-a profitat la maxim de retele sociale si alte canale media unde se stia ca sunt prezenti un numar foarte mare de tineri, l-au facut sa para un salvator si asa au manipulat lumea.

  Oricum sunt dezgustat de tot ce se intampla, numai interese si jocuri murdare, asa vad la clasa politica…

  Reply

Lasa un comentariu