Vreau o tara ca afara

Postat la 18:20 | Scris de Daniela

Da. Vreau.

Stiu ca in ultimele zile s-au intors pe toate partile toate aspectele protestelor pornite in urma cazului din clubul Colectiv. Totusi asta nu ma impiedica sa-mi spun parerea.
Ca toti tinerii din strada, si eu m-am saturat de politicieni. Sunt de acord cu majoritatea cererilor, numai ca ar fi cateva probleme. Strada are dreptate, dar vrea ca problemele sa fie rezolvate de cei pe care-i huleste.

1. Sa fac o paralela: Imi construiesc o casa si imi dau seama ca am probleme cu constructorii. Ce fac? Daramam casa pentru ca constructorii sunt hoti si betivi. Si apoi? Dorm in frig sub cerul liber? Pana invat eu sa fac casa sufar aiurea in aer liber.

2. Protestatarii au dreptate, dar nu cereti spanzuratilor(politicienilor) sa aleaga modelul franghiei. Sistemul e atat de pervers facut, ca o sa vedeti, cu toate protestele, dupa cateva luni de liniste va reveni la vechile metehne daca pot.

Schimbarea trebuie facuta ACUM!

3. Strada n-are nevoie de partide, de lideri, de sefii sau filiale, de reprezentanti. Pentru ca e mult mai usor de combatut o mana de oameni(liderii), decat cateva zeci de mii. Cand va fii multimea multumita, nu va mai iesi in strada.
Eu unul cred ca singura solutie e un guvern de tehnocrati, unde politicienii sa fie doar figuranti. 25 de ani politicienii au avut mii de ocazii sa arate ce pot! Politica romaneasca e o mizerie si politicienii niste derbedei! La gunoi cu toti! Fara exceptie!

Vreau schimbare! Vreau o (r)evolutie! Vreau o tara ca afara!

Share Button

4 Comentarii la Vreau o tara ca afara

 1. claudiu
  November 11, 2015 at 9:42 am (8 years ago)

  Eu cred ca ministrii ar trebui sa fie politici, iar toti secretarii de stat si cei ce conduc de facto, cei ce tin pixul in mana, sa fie tehnocrati.
  Raspunderea politica dispare daca cei ce lucreaza pentru noi nu au fost alesi si nimeni nu-si asuma responsabilitatea lor.

  Reply
 2. ALINTA
  November 12, 2015 at 2:47 pm (8 years ago)

  Sitemul romanesc lasa de dorit

  Reply
 3. Bucur
  November 16, 2015 at 8:48 am (8 years ago)

  Ah… Independentii ar face treaba buna daca ar fi lasati. I-ar lăsa totusi pe membrii de partid pe dinafara…
  In judetul Constanta este o comuna, Pestera, condusa de un independent si ce a facut omul asta acolo ar revolutiona toata tara daca cineva l-ar plagia 😁

  Reply
 4. Fotograful
  December 17, 2015 at 10:38 am (8 years ago)

  Care proteste? Trei zile de iesit in strada, dupa prima zi protestele fiind confiscate? Asta numiti voi proteste? Si ce a-ti rezolvat? A venit guvernul intereselor straine si se vinde ce a mai ramas din tara. Asta a-ti vrut? Unde sunt “tinerii frumosi si liberi”, nu mai iese nimeni? O tara intreaga nu inseamna nici pe departe 25 de mii de naivi la plimbare. Mai grav este ca nu au iesit multele milioane tacute.

  Reply

Lasa un comentariu