E normal sa…

Postat la 22:51 | Scris de Daniela

Imi place: reporterita e pe tupeu si vrea cu orice pret sa afle o chestie. Seful jandarmeriei romane nu mai stie cum sa fuga.

1. Cand esti neam prost, tare in gura si huligan, mi se pare normal sa ti-o incasezi pe orice domeniu public sau privat ai fi.
2. Cand protestezi pasnic, nu iti va avea nimeni treaba.

Problema se pune in felul urmator. Tot timpul s-a protestat in stil haotic. Unii mai mult, altii mai putin. Nu a fost aproape nimeni pe tupeu. Cel mai bun protest din ultimii ani care a avut un impact (sa zicem) pozitiv asupra tarii, a fost atunci cand Emil Boc si-a dat demisia. Tinand sa cred ca atunci a fost momentul in care lui Basescu ii tremurau chilotii si se gandeam indelung la soarta lui Ceausescu.
In Romania, ca sa existe o schimbare trebuie sa fie proteste puternice si nu jucarie. Pentru ca din joaca de-a protestul se nasc astfel de materiale cum le vedeti mai jos.
Jandarmii saracii isi fac meseria pana la urma. Pot fi iritati ei ca oameni de huligani prosti si atunci automat isi statutul pentru a calma un taran.

Share Button

4 Comentarii la E normal sa…

 1. Larisa
  December 17, 2013 at 6:19 pm (10 years ago)

  Să nu ţinem în braţe totuşi nici jandarmii, că nu e chiar aşa, din păcate sunt şi oameni fără prea mult creier în sistemele noastre de apărare şi siguranţă naţională…

  Reply
 2. Yamasha
  December 17, 2013 at 6:34 pm (10 years ago)

  se protesteaza degeaba… nu va avea niciun succes initiativa! sunt prea putini care protesteaza!

  Reply
 3. Adelin
  December 17, 2013 at 10:37 pm (10 years ago)

  Am reţinut chestia asta: “Jandarmii nu au făcut altceva decât să-şi facă datoria.”

  Atât îmi trebuie mie. :)

  Reply
 4. Mihai
  December 18, 2013 at 2:57 am (10 years ago)

  Vizionati filmul Elysium, asta trebuie sa se intample si in romania. Si nu ma refer la povestea filmului ci ca au intrat cu forta si au daramat din temelii!!

  Reply

Lasa un comentariu