Ponta vs Iohannis

Postat la 14:41 | Scris de Daniela

Tocmai a trecut weekend-ul in care au fost alesi cei doi candidati la presedintie. Sincera sa fiu, chiar nu mi doream pe cei doi, in special pe Iohannis pentru ca oarecum imi e antipatic din catea motive simple.

Din ce-am mai urmarit canalele tv, nenea Iohannis vorbesc putin, vorbesc incet si din punctul meu de vedere, chiar nu are fata de presedinte. Nu-mi pasa ce a facut la Sibiu, nu-mi pasa trecutul lui ca si primar. Aici e vorba de alt statut si in primul rand de o tara, nu de un oras cu o mana de oameni.
In plus, din ce-am inteles, s-a mai consultat putin si cu Basescu pe care il uraste 90% din Romania si a cam dat cu stangul in dreptul la declaratia de avere.

E putin trist ca lumea asteapta prea mult de la presedinte, lumea asteapta binele. Oameni buni, binele ti-l faci cu mana ta! Nu va veni niciodata viitorul presedinte sa iti bage bani in buzunar.

Pentru turul doi, nu m-am hotarat cu cine sa votez, insa nu inteleg de ce destul de multa lume il vede pe Iohannis ca fiind Dumnezeu pe pamant. Poate imi spuneti voi, astia de il sustineti sa inteleg si eu ce are asa special. Si nu, “mai bine Iohannis decat Ponta”, nu e un argument!

Share Button

3 Comentarii la Ponta vs Iohannis

 1. Matei Irinel
  November 3, 2014 at 8:46 pm (10 years ago)

  Acum pe cine votăm? Dacă până acum erau 14 acum sunt 2, votăm Puie Monta sau 6 case Iohannis? :-s

  Reply
 2. Gaby
  November 3, 2014 at 11:08 pm (10 years ago)

  Mai bine Puie Monta decat 6 case Iohannis si … restu basescu… Sa nu ne alegem cu un “nou” prim-ministru, actual presedinte :s

  Reply
 3. DJ Nunta Bucuresti
  November 4, 2014 at 11:47 am (10 years ago)

  Din doua rele alegem pe cel mai putin rau! Doar nu vreti continuarea regimului Basescu cu Johannis Klaus Werner! Un roman capabil nu gasim si noi… Deci Ponta…

  Reply

Lasa un comentariu