Panouri solare nepresurizate ieftine

Postat la 19:26 | Scris de Daniela

Dupa ani buni, panourile solare au devenit o solutie moderna, economica si prietenoasa cu mediul inconjurator de incalzire a apei menajere. Cu un raport excelent calitate-pret, usor de montat si foarte eficiente, panourile solare pentru apa calda pot reprezenta investitia perfecta care va asigura confortul familiei tale pe termen lung!

Astfel, poti alege pentru familia ta, in functie de numarul membrilor acesteia, panou solar de 50 litri (pentru doua persoane), 100 litri (3 persoane), 175 litri (4 persoane) si 265 litri (5-6 persoane), la preturi care incep de la aproximativ 600 lei!

Panouri solare, eficiente si eco

E bine ca uneori sa ne gandim la protejarea mediului inconjurator dar si la cheltuielile familiei. Panourile solare pentru apa calda nepresurizate ar putea fi alegerea ideala, datorita tuburilor vidate conductoare care capteaza excelent radiatia solara in perioada martie-octombrie.
Cine s-ar fi gandit ca va veni vremea in care energia solara poate fi folosita in mod benefic pentru gospodarie? Eficienta acestor panouri solare este de 93-94%.
De asemenea, tuburile vidate sunt concepute pentru a face fata cu brio conditiilor extreme, astfel ca sansa ca o furtuna de vara sa le afecteze functionarea este foarte redusa. Totusi, in situatia in care unul sau mai multe tuburi sunt avariate, acestea pot fi schimbate.

Panouri solare, solutia pentru confortul familiei tale

Panourile solare nepresurizate dimensionate corect au capacitatea de a satisface necesarul de apa calda al unei gospodarii de-a lungul unei zile, in conditiile in care media UE, referitoare la consumul de apa calda al unei persoane, este de 50 litri/pe zi.
Astfel, panourile solare pot asigura confortul familiei tale de primavara pana toamna (in perioada martie-octombrie), furnizand zi de zi necesarul de apa calda, cat si pe durata iernii, la capacitate satisfacatoare, multumita lichidului antigel ce rezista pana la temperaturi de -40 C, dar si izolatiei tuburilor vidate cu care panourile solare nepresurizate sunt prevazute.

Panouri solare, o investitie profitabila

Datorita preturilor foarte avantajoase la care sunt disponibile, panourile solare pentru apa calda nepresurizate reprezinta o investitie profitabila, care se amortizeaza in cel mult 3-4 ani de la achizitie.
Totodata, costurile scazute de montaj si de intretinere, cat si reducerea cheltuielilor aferente incalzirii unei gospodarii completeaza schema profitabilitatii investitiei in panouri solare pentru apa calda nepresurizate in locuinta personala.

Panouri Solare Nepresurizate Inox

Share Button

2 Comentarii la Panouri solare nepresurizate ieftine

 1. Geany
  June 5, 2014 at 11:22 am (10 years ago)

  Este o idee foarte buna sa folosesti acest tip de panou solar…

  Reply
 2. Manu
  June 5, 2014 at 12:13 pm (10 years ago)

  Daca ai ceva banuti este o investitie buna…

  Reply

Lasa un comentariu