Produse handmade cu o alta abordare

Postat la 12:11 | Scris de Daniela

Stau si ma gandesc ca au trecut 2 ani de la moartea bunicii si ca acel suflet minunat nu se mai afla langa mine sa imi faca toate poftele si sa o rasplatesc cum se cuvine. Imi aduc aminte cu drag cum croseta sosetele mele de lana sau un laibar (a se citi pulover) in zilele triste de iarna.

Imi aduc aminte cu drag ca atunci cand doream sa-mi cumpar ceva, iar eu cum sunt genul caruia i se pune pata pe ceva si doar lucrul acela il vrea, venea si-mi aducea banutii necesari.
N-as mai vrea sa-mi lungesc nostalgia, dar de la un punct trebuia plecat in legatura cu ce vreau sa prezint in urmatoarele randuri.

Mergand in concediu, ca tot omul, vrei sa aduci ceva simbolic acasa. Mie cel mai mult imi plac produsele handmade traditionale. Ma refer la produsele vechi de la tara in special. Dar da, chiar si imbracaminte pentru ca despre asta este vorba in acest articol.

Cand am vazut produsele Andei, instant gandul m-a dus spre viata de la tara, chiar daca poate ele nu par a fi asa. Un articol tricotat de buna calitate, foarte greu il gasesti in ziua de azi, doar daca esti un om norocos si inca ai bunici in putere care sa iti tricoteze ceva. In plus, au un design foarte dragut si elegant in acelasi timp.

Articolele se pot gasi aici cu toate detaliile necesare.

Share Button

4 Comentarii la Produse handmade cu o alta abordare

 1. Ceasuri
  June 17, 2015 at 12:03 pm (9 years ago)

  Superbe articole, o sa recomandam si noi acest blog, daca nu chiar o mini comanda sa efectuam :)

  Reply
 2. Haine
  June 24, 2015 at 3:50 pm (9 years ago)

  Ar fi util si un numar de contact, pe blog nu am gasit..

  Reply
 3. Catalina
  June 24, 2015 at 4:14 pm (9 years ago)

  Produsele tricotate manual par sa revina pe piata. Din ce in ce mai multe persoane poarta tricouri din astea, ii romanesti si altele asemanatoare.

  Eu am avut un fel de tenisi dintr-un material interesant tare, ce pareau a fi realizati manual. Cat am tinut eu la papucii aia, aooleu. Dar nu au rezistat mai mult de 3 ani din pacate. Si nici nu mai gasesc altii asemanatori.

  Reply
 4. Acoprisuri case
  June 25, 2015 at 3:33 pm (9 years ago)

  Foarte frumoase! Si cand te candesti la munca din spatele lor iti dai seama ca merita fiecare banut.

  Reply

Lasa un comentariu