Cine mai împodobeşte bradul?

Postat la 20:25 | Scris de Daniela

Eu am renunţat de mulţi ani la un brad real în casă. Ţin minte că o dată, l-am pus pe balcon, balconul find deschis, că nu aveam pur şi simplu loc în casă. Vă cam daţi seama cum atârnau pe balcon, globurile şi saloanele.
Între timp mi-am luat un braduleţ mic, care poate fi pus pe o masă în sufragerie şi care, evident, arată superb. Nu e gata împodobit, trebuie să-l împodobesc eu, dar care ar mai fi farmecul sărbătorilor fără împodobirea bradului şi aşezarea cadourilor în plăsuţe?

Ştiu că nu se cumpară braduleţul artificial cu cel real, dar totuşi, poate ne gândim şi noi la păduri şi cam în câţi ani creşte un brad. În plus, mai se face şi mizerie.
Dacă vrei să simţi mirosul de brad în casă, există în pieţele din România crenguţe care sunt perfecte pentru un miros plăcut.

Share Button

5 Comentarii la Cine mai împodobeşte bradul?

 1. Nicorici Alin
  December 4, 2012 at 4:56 pm (11 years ago)

  Bradul este simbolul craciunului, este foarte bine ca ai si un brad articifical. Iti spun de acum la multi ani si sa iti aduca mosul tot ce doresti.

  Reply
 2. Cristi
  December 4, 2012 at 6:39 pm (11 years ago)

  Intradevar ai dreptate, dar multa lume nu se gandeste cat de greu creste un brad…oricum Sarbatori Fericite de pe acum :P.

  Reply
 3. Andrei
  December 4, 2012 at 10:36 pm (11 years ago)

  Eu o sa-l impodobesc, mai mult pentru nepotelul meu, insa si eu simt o anumita satisfactie cand vad bradul in casa :D

  Reply
 4. Bucur
  December 4, 2012 at 10:39 pm (11 years ago)

  si eu am renuntat dar odata cu venirea celor doua fetite trebuie sa vad ce vor ele…

  Reply
 5. Raimi
  December 5, 2012 at 12:01 am (11 years ago)

  Eu nu mai fac brad din 2004. Nu mai am loc in casa efectiv. Ultima data l-am facut la mine in camera si tare inghesuit a mai fost. M-am dezobisnuit si pana n-o sa am copii, carora sa le aduca Moshu si un bradutz …

  Reply

Lasa un comentariu