Bradu’ de la bloc

Postat la 19:47 | Scris de Daniela

Noi in acest an am renuntat la brad. Avem unul, micut dar e artificial. Dinala de pus pe masa. Desi am spus ca in acest an as vrea sa simt miros de brad, am renuntat la idee intr-un final.

Tot timpul cand am avut brad natural, se usca, pentru ca trebuia sa fie cald in casa, ii picau tepii si deabea facea curat dupa anul nou. E frumos, dar totusi…
Tin minte ca intr-un an l-am pus pe balcon. Toata lumea care trecea pe strada privea la el, mai ales ca balconul nu era inchis.
Daca stateam la casa, era cu totul alta treaba. Camere mai mari si mai inalte, nu sta inghesuit cu globurile, beteala si instalatia de Craciun pe el.

Tentatia de a porni o leapsa de sarbatori e mare dar nu, nu vreau pentru ca mi-am propus sa nu mai particip la asa ceva si sa “oblig” eu pe X si pe Y sa scrie despre ce vreau eu. Asa ca m-am gandit sa propun celor ce sunt fideli acestui blog sa publice o fotografie cu bradul lor. Daca eu nu am unul, macar in poze sa ma bucur de el. :-)

Share Button

3 Comentarii la Bradu’ de la bloc

 1. Razvan
  December 24, 2013 at 1:51 pm (11 years ago)

  De mult am renunţat la un brad în apartamentul de la bloc, în mare parte din cauza spaţiului care este destul de mic. Oricum de câţiva ani folosesc un brăduţ mic de pus masă, ca al tău :)

  Reply
 2. Sebimarket.com
  December 24, 2013 at 5:00 pm (11 years ago)

  Este ok si cu un brad natural in casa, dar ca sa fiu sincer, mai economic este cu cel artificial.

  Reply
 3. Andrei
  January 6, 2014 at 3:36 pm (10 years ago)

  Noi am facut un brad insa ai dreptate, nu a rezistat nici macar pana la finele anului. Ma rog, importanta a fost perioada Craciunului.

  Reply

Lasa un comentariu