RDS&RCS, Telekom si UPC. Voi ce preferati si de ce?

Postat la 11:55 | Scris de Daniela

Ziarul Financiar are un articol pe tema noilor abonamente ale celor 3 companii in care sunt expuse preturile abonamentelor in functie de viteza.

abonament rds,telekom,upc

Abonamentul meu de internet la RDS este cel normal, 100MBps la 60 lei, plus telefon fix pe care nu vorbesc deloc. Stiu ca la ceva timp dupa cei de la RDS au introdus fibra optica, se putea achizitiona si un stick de internet a carui valoare este un plus de 10 lei la abonament. Momentan nu l-am mai folosit, deci ma gandesc serios sa il restitui tinand cont ca avem net la tot pasul.

Nu stiu ce idei si ce beneficii are RDS fata de ceilalti competitori, dar un lucru stiu sigur: nu mi-a mai cazut net-ul de mai bine de 2 ani cel putin. Vis-a-vis de calitate sunt mega-multumita. La inceputurile internetului, pe cand inca exista Romtelecom, aveam abonament de la ei. Aveau niste preturi enorme, undeva la 10 lei/ora. Se trezise tatamiu ca are de platit undeva la 100 lei in luna respectiva. Si ganditi-va, 10 lei/ora ceea ce inseamna 9-10 ore/luna? Orele astea le stam zi de zi. Vremuri domle…

Vis-a-vis de Telekom si UPC, cred ca ei baga internet si pe la sate, ceea ce momentan RDS nu face si nu inteleg de ce. Era o perioada in care si in oras nu se baga net de la RDS la cei ce stateau la case.

Revenind, voi ce companie de internet preferati si de ce?

Share Button

12 Comentarii la RDS&RCS, Telekom si UPC. Voi ce preferati si de ce?

 1. Robert Calin
  January 12, 2016 at 2:21 pm (8 years ago)

  Si eu folosesc RDS de vreo 7 ani, dupa ce am trecut de la ClickMelc la ei. Pana sa trec la noul abonament de 500mbps si sa imi aduca ei “noul” echipament totul era in regula, in 6 ani de zile nu a cazut nici macar un pic cat am stat eu online, in schimb de cand cu noul echipament parca se misca mai greoi si uneori are o viteza de 10mb. Dar totusi este mult mai ok fata de UPC, unde am avut ocazia sa teste. De Telekom nu stiu nimic, dar avand in vedere ca au cumparat infrastructura Romtelecom, nu vreau sa mai ma intorc la vremuri de mult apuse :))

  Reply
 2. Adrian
  January 12, 2016 at 7:41 pm (8 years ago)

  Telekom, no way… RDS, nu cunosc, deci nu ma pot pronunta. De UPC, la care sunt abonat, sunt relativ multumit. I-as da un 8 din 10, daca m-ai intreba.

  Reply
 3. Andrea
  January 19, 2016 at 3:16 pm (8 years ago)

  Eu am RDS si viteza este foarte buna si nu am avut probleme cu el pana acum.

  Reply
 4. Ionut
  January 25, 2016 at 1:50 pm (8 years ago)

  Eu folosesc rds si sunt foarte multumit de el.

  Reply
 5. Fotograf nunta
  February 1, 2016 at 12:58 am (8 years ago)

  Si eu folosesc tot RDS, sunt destul de ok. Telekom in nici un caz, am avut multe neintelegeri cu ei asa ca nu pot recomanda. Nu stiu daca ati vazut inregistrarea cu tipul carea avea abonament nelimitat la ei si i-au blocat abonamentul pe motiv ca a vb mai mult de 24 de ore pe zi, deci va dati seama ce aberatii pot scoate astia…

  Reply
 6. Tractari auto
  February 2, 2016 at 10:16 am (8 years ago)

  Tare asta, adica a vorbit 25 de ore :)
  Pai avea nelimitat, dar cred ca nu se asteptau ca cineva sa vorbeasca chiar atat, apropo…cum a reusit? Cred ca l-a lasat deschis si gata, ar trebui sa aiba tel vreo restrictionare legat de asta, adica dupa un nr de ore in care ramane deschis intr-o convorbire sa se opreasca.

  Reply
 7. Ionut
  February 3, 2016 at 4:54 pm (8 years ago)

  Eu prefer RDS pentru ca sunt mult mai eficienti decat cei de la UPC.

  Reply
 8. Stefanescu
  February 10, 2016 at 4:32 pm (8 years ago)

  Rcs pentru ca are acoperire mare si au viteza foarte buna .

  Reply
 9. utilaje covrigarie
  February 11, 2016 at 6:07 pm (8 years ago)

  Am net de la Telekom fostul Romtelecom de circa 10 ani de zile si sunt foarte multumit de el !

  Reply
 10. Microcasti
  March 3, 2016 at 11:23 pm (8 years ago)

  Rds Rcs prefer, am internet acasa de la ei, si telefonie mobila. Deoarece telefonia e nelimitat in tara, 3000 minute international, 10 Gb net in 4g si pret foarte mic in comparatie cu ceilalti…

  Reply

Lasa un comentariu