RCS&RDS lansează hot-spot-uri Wi-Fi

Postat la 17:08 | Scris de Daniela

Ce este un hot-spot?

Este un loc care ofera acces la internet printr-o reţea locala wireless de calculatoare, care foloseste un router ce este conectat la furnizorul de servicii internet al locaţiei respective. “Ieşirea” în Internet se face prin tehnologia WI-FI.

Mi se pare o idee excelentă, chiar dacă va fi accesibil doar în anumite zone ale oraşelor. De preferabil ar fi în parcuri. Mergi frumos cu laptop-ul pe băncuţă, la aer curat, răcoare, te relaxezi, numai stai închis într-un apartament unde mori de cald dacă nu ai aer condiţionat, te sufoci că e înghesuială şi alte disconforturi.

Share Button

3 Comentarii la RCS&RDS lansează hot-spot-uri Wi-Fi

 1. Intrebari si raspunsuri
  May 27, 2011 at 8:05 am (13 years ago)

  ideea mi se pare buna, de multe ori ieseam prin oras si cand activam wi-fi nu prindeam nimic.

  Reply
 2. Danyzus
  May 29, 2011 at 10:46 am (13 years ago)

  E buna ideea cu hot-spoturi, din pacate nu se pune in practica. Eu detin un telefon nokia e63 care are si wireless si peste tot in Bucuresti unde ma plimb, incerc sa ma conectez si wireless. Aproape nicaieri nu am gasit acces free (exceptie KFC), afara de localuri unde trebuie sa ceri parola. Evident ca angajatii te intreaba ce vrei sa faci, sa nu consumi banda, etc. La un telefon ce poti sa consumi? Mai nimic. Din cate stiam erau foarte multe astfel de hot-spoturi prin Bucuresti: la Universitate, in Cismigiu, etc (asa am auzit pe la sitiri cum se laudau multi) dar in realitate nu prea gasesti nimic.

  Reply
 3. Daniela
  May 29, 2011 at 12:51 pm (13 years ago)

  Si eu auzisem ca la mine in oras ar fi wireless intr-un parc sau vor sa bage.
  Eu sunt la ora actuala pe RDS si sunt multumita de serviciilor lor. :)

  Apropo de localuri, daca nu lasa wireless-ul fara parola sa poate fi accesibil pentru clienti, ce rost are sa se laude?:) Mi se pare o idiotenie.

  Reply

Lasa un comentariu