Vodafone complica lucrurile

Postat la 11:26 | Scris de Daniela

Astazi incercam din rasputeri sa-mi incarc doua cartele Vodafone de pe un abonament Vodafone. Am procedat conform datelor: am sunat la 444, am introdus tot ce era nevoie, ca la final sa imi spuna ca nu este corect codul.

Bun. Sun la relatii cu clientii. Am dat de un robot Andreea, care imi tot spunea ce e de facut. Deci ca sa intelegeti, nu am reusit sa vorbesc cu nici un operator. Nu stiu de ce, dar am impresia ca cei de la Vodafone s-au molesit asa de mult, incat nu mai doresc sa se vorbeasca direct cu ei, ci trebuie sa treci prin conversatia cu un robot.

Nu am reusit nimic. Incerc pe chat-ul de pe myvodafone.ro. Nimic si acolo. Am zis ca mai incerc o data. Intr-un final dau de o tipa, Mihaela care m-a ajutat enorm de mult si careia ii multumesc.

Asa ca, daca aveti probleme cu Vodafone, nu sunati la relatii cu clientii ca o sa imbatraniti la telefon. Folositi chat-ul de pe pagina lor. E mult mai util, chiar daca trebuie sa astepti putin.

Share Button

3 Comentarii la Vodafone complica lucrurile

 1. Daniel E.
  January 3, 2015 at 8:13 pm (9 years ago)

  Si la orange e la fel, dar atat am butonat printre optiuni pana am reusit sa vorbesc cu un operator. Au implementat mai multe numere scurte, mai multe departamente, numai probleme sa nu ai ca te manca cainii pana rezolvi… Sunt si exceptii totusi.

  Reply
 2. Viata de cartier
  February 10, 2015 at 9:39 pm (9 years ago)

  Si la Telekom trebuie sa apesi 10 taste pentru a intra in legatura cu un operator!

  Reply
 3. Multimetre digitale
  April 27, 2015 at 1:02 pm (9 years ago)

  Da… incep oamenii sa isi piarda omenia. Parca ne robotizam pe zi ce trece, sincer!

  Reply

Lasa un comentariu