M-am apucat de alergat

Postat la 11:39 | Scris de Daniela

Astazi a fost prima zi in care am alergat si am rezistat (aproape eroic) o tura de parc. Gratie prietenului Raimi care isi tot dadea check-in ba la stadion, ba in parcuri si indirect imi facea pofta de sport.
Adevarul e ca si eu m-am trezit cam tarziu, vis-a-vis de vreme. Vara era mult mai ok, caldura mare, transpirai mai repede si muuuult mai repede se ardeau caloriile si grasimile. Acum trebuie muncit ceva mai mult.

Inceputul e enorm de greu si asta am vazut pe pielea mea. Ne mai alergand din primul semestru din anul II al facultatii, pentru ca atunci trebuia sa facem vreo 3 semestre de sport – eu fiind la un profil ce nu are absolut nici o legatura cu sportul, febra musculara nu mi-a dat prea multe batai de cap. Mai mult imi stateau muschii incordati decat sa ma doara. Dar trecem noi si peste asta. Nici nu ma pot gandi cat o sa ma tin de sport, dar stiu sigur ca vine iarna si implicit frigul. Cred ca atunci va fi momentul in care voi spune stop si (probabil) o voi lua de la capat undeva in primavara, asta daca voi avea timp pentru asa ceva, caci acest an va fi unul destul de incarcat.

sport, copii, minge, tenis

O incercare de a face sport cap-coada cum s-ar zice, a mai fost acum ceva timp, cand frecventam sala impreuna cu tatamiu care ma motiva intr-un fel sau altul. Partea amuzanta a fost ca el facea kilometri pe banda de alergat, iar eu preferam sa “ma joc” pe toate aparatele. Nu fac sport ca sa slabesc neaparat, mai mult pentru sanatate. Oricum nu am o alimentatie adecvata, asa ca se cam bat putin cap in cap cele doua.

Voua ce sport va place, sau ce sport practicati?

Share Button

6 Comentarii la M-am apucat de alergat

 1. Nicorici Alin
  November 2, 2013 at 1:00 pm (11 years ago)

  Imi place si mie sa alerg, cum merg in fiecare zi la magazin m-am obisnuit sa alerg si deja face parte din programul meu. In fiecare seara cate un kilometru si imi este suficient, mai ales ca merg de vreo patru ori pe zi la magazin, ceea ce inseamna inca vreo cativa kilometri (alergati). Spor la alergat!

  Reply
  • Daniela
   November 2, 2013 at 1:06 pm (11 years ago)

   Eu nu pot sa zic ca dac kilometri pana la magazin ca e la doi pasi de mine. Mersi, mersi! :)

   Reply
 2. Ciprian
  November 2, 2013 at 3:02 pm (11 years ago)

  Apropo de intrebarea de pe final, eu in fiecare weekend trag cate 150 km pe bicicleta! :)

  Reply
 3. Vice
  November 2, 2013 at 6:23 pm (11 years ago)

  Calaresc bicicleta atunci cand am ocazia :)

  Reply
 4. Adri
  November 3, 2013 at 9:57 am (11 years ago)

  De doua luni alerg si eu ca roaba pe banda la sala :)). Felicitari!!

  Reply
 5. raimi
  November 4, 2013 at 10:41 pm (11 years ago)

  Sper sa mai tina vremea ca altfel … pana la primavara va trebui alergat in spatii mai calduroase (in sala pe banda). Bafta! Daca eu am putut … :)

  Reply

Lasa un comentariu