Industria auto si marcile de baza

Postat la 11:54 | Scris de Daniela

Pe străzile patriei, circulă 3 categorii de maşini: noi, mai puţin noi şi vechi.

Pilonii industriei auto romanesti, din punctul meu de vedere, sunt (şi aici mă refer strict la mărci): BMW, Mercedes, Volkswagen. Nu doar că primele două mărci sunt printre cele mai puternice, dar nici a3-a nu se lasă, văd o grămadă circulând în ciuda faptul că sunt scumpe.

Plecând de la ideea clipului de prezentare pentru Mazda 3, voi personal, câte astfel de mărci aţi văzut circulând pe străzile oraşului vostru în comparaţie cu cele menţionate de mine? Corect, 1-2.

La o primă privire pe geam, am în faţa blocului 4 Volkswagen-uri, 1 Opel şi 2 BMW-uri modele mai vechi, care circulă de rup.

Mie personal (şi nu ştiu de ce) îmi place Seat Ibiza pe albastru. Am văzut acum ceva timp o prezentare făcută de DJ-ul Armin Van Buuren şi nu o mai găsesc acum. E o maşină nici prea mică, nici prea mare şi destul de puternică. Evident, îmi plac şi mărcile menţionate de mine mai sus (Mercedes, BMW, Volkswagen) doar că au nişte preţuri destul de mari.

Share Button

7 Comentarii la Industria auto si marcile de baza

 1. Vice
  July 17, 2013 at 12:36 pm (11 years ago)

  Omul gandeste in felul urmator,BMW-ul E BMW(si adevarul este ca ma numar si eu printre ei).Insa cand vad cat de bine arata masinile astea Mazda,Honda si asa mai departe parca preferata mea nu mai e BMW ci o masina mai mica,mai ieftina si din pacate mai necunoscuta.
  Pana la urma toate fac acelasi lucru nu? :)

  Reply
 2. Alin
  July 18, 2013 at 9:34 am (11 years ago)

  Cum sa fie scumpe Volkswagen ?! Poate viai sa zici ca BMW si Mercedes si Audi sunt scumpe.

  Volkswagen sunt cel mai bun raport intre calitate si pret.

  Reply
  • Daniela
   July 18, 2013 at 10:27 am (11 years ago)

   E logic la ce marci m-am referit ca sunt destul de scumpe si vis-a-vis de Volkswagen, nu ma refeream in nici un caz la Golf-uri.

   Reply
 3. Alin
  July 18, 2013 at 9:37 am (11 years ago)

  Imi plac fetele interesate de masini, totusi :P Stii Passat-ul CC ?! No, de-as avea macar 12.000 euro, in secunda asta m-as duce si mi-as lua unul ! Aia da supermasina la 500 milioane lei vechi !

  Design, calitate, performanta ! Singura chestie e ca, Passat-ul simplu are probleme cu injectoarele…presupun ca si CC-ul, ca doar e aceeasi chestie…

  Reply
 4. Maria
  July 20, 2013 at 5:29 pm (11 years ago)

  Te inseli putin cand ai enumerat cele mai puternice marci :P
  Primele trei sunt VW, Toyota si Ford. Da, sunt de acord ca BMW sau Mercedes sunt pioni principali, insa numarul de vehicule vandute de ei nu se compara cu cel al Toyota sau VW. Ma rog, suplinesc prin preturile propuse!

  Reply
  • Daniela
   July 20, 2013 at 5:51 pm (11 years ago)

   Am spus-o din punctul meu de vedere. Pentru mine, acestea sunt cele 3. Toyota sincer, prea rar le-am vazut pe strazi, cel putin in zona de Vest.

   Reply
 5. Transport Sigur
  September 1, 2013 at 7:02 pm (11 years ago)

  Da, Frumoasa reclama… Stii de ce nu le vezi pe strazile noastre?
  Pentru ca sunt scumpe piesele la masinile japoneze, mai scumpe ca la mercedes.

  Reply

Lasa un comentariu