Versiunea mobil pentru blog

Postat la 23:56 | Scris de Daniela

Eu intru si folosesc foarte des netul pe mobil. Chiar si in metrou, facultate, mall, etc. Oriunde prind wireless moca sau daca e musai activez netul de pe cartela (15 MB – da stiu e putin). Acum ma chinuie talentul si execut o postare de pe telefon in care vreau sa va transmit voua cititorilor sa va puneti plugin-ul pentru versiunea mobil pe blogul vostru.

Dupa cum am zis, intru des de pe mobil si mai vreau sa trag cu ochiul la voi pe blog dar nu pot din pacate deoarece e incarcat cu tot felul de imagini (bannere/google ads) sau e asa de multa informatie incat nu se incarca. Puteti lua ca exemplu blogul meu care deja are de ceva timp versiunea pentru mobil. Arata chiar frumos, parerea mea. Am sa revin cu update la un plugin pentru blog.

update: link download

Share Button

3 Comentarii la Versiunea mobil pentru blog

 1. Corina
  November 1, 2011 at 9:47 am (13 years ago)

  Si eu folosesc netul de pe mobil, am orange si beneficiez de optiunea orange student, in care am 150 mb …destul pt o luna :D

  Reply
 2. Daniela
  November 1, 2011 at 9:51 am (13 years ago)

  @Corina: eu am fost pe abonament la Vodafone dar am renuntat la el si-am trecut pe cartela dupa mai bine de 4 ani deoarece mi l-au micsorat fara nici un fel de justificare. Asa ca eu sunt nevoita sa ma limitez la 15MB din optiunea cu 5E.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Versiunea mobil pentru blog

Lasa un comentariu