Blog: respectul faţă de citirori

Postat la 1:46 | Scris de Daniela

Cred că fiecare persoană care deţine un site are în sinea sa un anumit respect faţă de cititori. Respect răsplătit prin calitatea produselor şi serviciilor oferite – de la livrare până la comunicarea cu clientul prin reţelele sociale cât şi prin conţinutul şi şansa de al ajuta cu un link reciproc (sa îi zicem aşa).

Nu cred că voi fi vreodată de acord (de fapt sigur!) să interzic afişarea site-ului sub numele din comentarii. Mi se pare pur şi simplu lipsă de respect faţă de cel ce ţi-a adus o vizită în plus sau cel ce e fidel blogului.
Am întâlnit o fază mai de mult: cineva mă vizita şi în acelaşi timp comenta, evident eu i-am întors aceste două chestii dar era o problemă. Eu nu am interzis afişarea website-ului, în schimb acea persoană a făcut-o şi din păcate a rămas doar cu vizita. Dacă mă puneam să şterg link-ul comentariului, cred că se simţea destul de prost şi îi lăsam un gust amar cu această devizie, de altfel corectă dacă stăm să o luăm logic. [Link în context!]

Altă fază altă situaţie: mă vizitează, mă comentează de 2-3 ori maxim. Eu am continuat cu vizitele şi comentariile însă acea persoană nu a mai dat nici un semn. Probabil se aştepta doar să primească nu să şi dea, dar nu a fost aşa.

Cum am zis şi aici dar cu alte cuvinte: blog pe blog se creşte prin simple vizite şi comentarii. Nu ştiu dacă am făcut vreodată schimb de link-uri, dar în acest moment nu am nevoie şi curios, dar nici criterii nu am stabilite pentru un loc în blogroll. Nu că ar fi aşa important. E mişto mai aerisit. Sunt destul de limitate vizitele din blogroll de aceea nu ţin neapărat să adop metoda: schimb de link

joker why so serious.

Share Button

5 Comentarii la Blog: respectul faţă de citirori

 1. Miron Alexandru
  November 8, 2012 at 10:44 am (12 years ago)

  Si eu ma abtin chiar daca vreau sa las un comentariu, in momentul in care persoana respectiva interzice afisarea site-ului.
  Lipsa de respect.
  I mean, we’re bro’s not enemies.

  Reply
 2. Taraboste
  November 8, 2012 at 1:11 pm (12 years ago)

  Unii uita de unde au plecat si considera ca fac un serviciu prea mare altora daca le permit sa-si linkuiasca blogul. Poate se simt amenintati si incearca sa taie “raul” din radacina :D

  Reply
 3. Laurentiu
  November 8, 2012 at 4:59 pm (12 years ago)

  Fain spus. Referitor la blogroll, sa sti ca e mai ok fara lista aia lunga prin care sa afisezi asa-zisii prieteni. E de ajuns sa intri, sa comentezi cu blogul tau si obtii si un link.
  PS: Mersi fain ca mai intri si pe blogul meu recent ‘lansat’.

  Reply
 4. Alexandra
  November 9, 2012 at 10:34 am (12 years ago)

  Ai mare dreptate. Eventual, incearca sa fii ceva mai selectiva cu vizitele tale…

  Reply
 5. cotos
  November 9, 2012 at 12:10 pm (12 years ago)

  Cei mari mereu uita de unde au pornit..Asa a fost mereu, si asa se va intampla mereu…

  Reply

Lasa un comentariu