Impozit forfetar: bar, restaurant, service auto

Postat la 0:35 | Scris de Daniela

Nu mai ştie ce să le bese mintea politicienilor că tot felul de impozite şi taxe scot. Acuşi vom ajunge să plătim pentru simplu fapt că respirăm, sau să plătim apa de la fântâni. Avem enorm de multe taxe faţă de unele ţări. Probabil de aceea se şi fură atât de mul în ţara asta.

Dacă ai restaurant în centrul Bucureştiului, undeva la 30 metri pătraţi, ai de plată 6600 lei/an, indiferent de încasări sau numărul de clienţi. Genial, în astfel de situaţii să nu vă miraţi de ce o să se închidă tot mai multe restaurante.

Barurile sau cafenelele de la periferie, având aceaşi suprafaţă, va achita cu 1000 lei mai puţin. Mare diferenţă. Hai că se şi simte la suma aia.

sursa: ştirilprotv.ro

Share Button

4 Comentarii la Impozit forfetar: bar, restaurant, service auto

 1. danublog
  July 16, 2013 at 9:49 am (11 years ago)

  Eu nu pricep o chestie…a mai pus unu’ impozit forfetar acu cativa ani si s-au inchis nu stiu cate firme atunci. Bai, frate, astia unde naiba or fi terminat studiile economice??? La fara frecventa? Sau au luat diplomele cu spaga? Pentru ca sa faci o prostie…e una…dar sa persisti in prostie e de-a dreptul idiotenie!

  Reply
 2. Dragos
  July 16, 2013 at 3:46 pm (11 years ago)

  Motivul este ca prefera sa-i impoziteze pe cei multi cu “putin” decat pe bogatasi cu mult(ca in Franta, unde impozitul pe bogatie este aproximativ 80%). Asta pentru ca ei, cei de la conducere, apartin clasei celor putini si (foarte) bogati.
  In Romania sunt rarisime afacerile in care rezisti fara sa faci evaziune fiscala. Morala e simpla, chiar daca e dura:
  “Inseli statul si supravietuiesti sau esti corect cu el si mori”. Doar metodele difera, in afacerile mari sunt trucuri contabile, off-shore-uri etc., in cele mici deja banala evaziune fiscala.

  Reply
 3. Vice
  July 16, 2013 at 6:05 pm (11 years ago)

  Pai doar traim in Romania nu ?

  Reply
 4. Yamasha
  July 19, 2013 at 10:19 am (11 years ago)

  nu ai voie sa respiri in tara asta!!!

  Reply

Lasa un comentariu