Cui şi când ne adresăm?

Postat la 13:48 | Scris de Daniela

Când am început cu blogul serios, mi-am zis în minte că niciodată nu voi scrie despre viaţa mea de zi cu zi. Nu interesează pe nimeni dacă am făcut azi duş sau m-am spălat pe mâini înainte de masă. Mi se pare o nişă expirată şi eu una, chiar nu aş citi aşa ceva. Pur şi simplu nu-mi pasă viaţa ta personală aşa cum ar trebui să  nu îţi pese nici ţie de a mea. Şi nu mă refer la cineva anume, vorbesc per general.

Văd pe unele bloguri că X se plânge de Y cum că blablabla şi tralala. Serios, dacă sunteţi prieteni în viaţa reală, de ce nu vă rezolvaţi problemele faţă în faţă? De ce m-aş plânge pe propriu-mi blog că mă deranjează o persoană din anturajul meu pe care doar eu o cunosc şi nu cititorii mei? Mă irită maxim astfel de posturi şi cu cea mai mare viteză dau X paginii.

Mie una chiar nu-mi place să scriu despre ofurile mele. De ce le-aş face publice? De ce ar interesa pe cineva cât de greu sau bine îmi e? Lăsaţi viaţa personală deoparte şi hai să nu ne mai plângem că ne-am certat cu iubita/iubitu. Nu ne pasă. V-aţi prins?

tumblr_m65t8fEm5b1qfw1ago1_500

Share Button

5 Comentarii la Cui şi când ne adresăm?

 1. Claudiu
  July 16, 2012 at 3:08 pm (12 years ago)

  Pentru unii blogul e un fel de jurnal online. Ceea ce e o mare prostie. :)

  Reply
 2. Destept.net
  July 16, 2012 at 11:02 pm (12 years ago)

  Sunt total de acord cu tine. Dar vezi şi tu… de aceea există TPU, să se adune cretinii într-un loc!

  Reply
 3. Diutza
  July 17, 2012 at 9:19 am (12 years ago)

  @Destept.net Foarte buna asta cu TPU :))
  Sunt de-acord cu voi. Cand accesez un blog, ma intereseaza parerea autorului despre anumite subiecte, nicidecum faptul ca respectivul/respectiva s-a certat cu tanti Maricica.

  Reply
 4. Dorel
  July 17, 2012 at 10:53 am (12 years ago)

  E prea banal sa iti rezlvi ofurile in particular… E la moda sa vada toata lumea ce razboinic esti, cu ce probleme dai piept, si cum le rezolvi tu cain “smecher”(scuzati cuvantul).

  Si in plus e un loc public in care primesti atentie. Ca pana la urma pentru 90% din blogari asta e scopul. Daca imi permiti sa folosesc o expresie edificatoare “Attention Whores! Attention Whores Everywhere”

  Reply
 5. Viber
  July 17, 2012 at 11:08 am (12 years ago)

  Nu ai vazut ca se poarta sa te vaiti sau sa iti spui oful in public. Toate si toti tampitii apar la tv care mai de care, ca s-a certat cu x si cu y si etc., ce sa mai zicem de blog?:)

  Reply

Lasa un comentariu