Acel Bucuresti sufocant

Postat la 18:18 | Scris de Daniela

Weekend-ul acesta l-am petrecut in capitala si am simtit la propriu cum e sa stai in Bucuresti vara. Fara aer conditionat e greu de supravietuit sau cel putin niste buruieni stufoase pe langa casa.
Eu pot spune ca am fost un caz norocos, deoarece cunostinta la care am stat locuieste in Berceni si din cate am vazut, cel putin in zona blocurilor respective, se pune mare accent pe spatiul verde.
Noaptea este udat non-stop, ceea ce inseamna ca verdeata este mentinuta proaspata mereu si cu putere de a oferi racoare.

In rest, prin imprejur e plin de betoane care vor tine caldura mult timp de acum incolo. Pot spune ca un mare dezavantaj ar fi ca nu am vazut puncte de ajutor pe strada. Sau poate sunt, dar cel putin prin zona prin care am trecut eu nu era nici unul. Asadar, nu ma mai mir ca la stirile de la ora 17.00, bucurestenii lesina pe capete.

In rest, voi cum va descurcati cu caldura?

Share Button

9 Comentarii la Acel Bucuresti sufocant

 1. Rom Test
  August 10, 2015 at 11:33 am (9 years ago)

  Weekendul asta am fost si eu in Bucuresti. Extrem de cald. SI nu am stat decat cateva ore.

  Reply
 2. razvan
  August 10, 2015 at 10:04 pm (9 years ago)

  bem apa cu camionul

  Reply
 3. Fotograf nunta
  August 16, 2015 at 9:26 am (9 years ago)

  Foarte cald, daca faci munca fizica… la un pas de lesin. S-a construit fara bun simt, mult beton si asfalt si putini copaci, putine parcuri, era de asteptat ca efectele or sa apara…

  Reply
 4. Dragos
  August 23, 2015 at 3:17 pm (9 years ago)

  Stiu cum e Bucurestiul pe perioada verii, nu poti rezista… e prea multa caldura, asfalt incins, agitatie, oboseala, foarte neplacut.

  Reply
 5. Premergatoare
  August 27, 2015 at 11:15 am (9 years ago)

  E super chin uneori sa locuiesti in Bucuresti. Intr-adevar, e plin de betoane, iar zonele verzi sunt cam pe cale de disparitie, dar speram sa se trezeasca politicienii si sa inteleaga ca natura nu e ceva cu care se pot juca. Tocmai ca s-a neglijat natura, acum vara de-abia mai poti respira in orasele mari…

  Reply
 6. Matei Irinel
  August 27, 2015 at 9:51 pm (9 years ago)

  Hai ca nu am mai comentat de ceva vreme :) nu ne-am auzit demult, tu ce parere ai o sa am viata usoara ca student in Bucuresti? :D . Eu unul deabia astept sper sa nu ma sufoc si eu.

  Reply
 7. Cornel
  September 18, 2015 at 5:12 pm (9 years ago)

  Si a venit septembrie cu 30 de grade in termometre tot sufocant ramane

  Reply
 8. CATI
  October 13, 2015 at 10:53 am (9 years ago)

  O vara caniculara

  Reply

Lasa un comentariu