Centrale termice de apartament

Postat la 12:03 | Scris de Daniela

An de an bucurestenii se confrunta cu problema caldurii furnizate de RADET in preajma iernii. Am inteles ca sunt probleme destul de mari, incepand de la tevile prin care e transportat agentul termic, pana la sefii companiei care de ani buni nu au schimbat nimic.

Stau si ma intreb de ce bucurestenii nu vor sa fie pe cont propriu? Adica, cu o centrala termica de apartamet ar rezolva orice problema cu caldura si apa calda.
In unele orase nici nu mai exista centrale de cartier care sa furnizeze caldura si apa calda pe timp de iarna, iar oamenii au fost nevoiti sa isi bage centrale de apartament. Eu am de mai bine de 10 ani centrala de apartament si si-a scos banii foarte bine.

Beretta este marca centralei. Au fost printre primele marci aparute si extrem de bune. Apoi au venit si cei de la Ariston, etc. Vreau sa mentionez ca a fost extrem de putina lume care si-a permis atunci centrala de apartament, pe vremea aceea inca avea valoare marca.

Daca ar fi sa enumar avantaje si dezavantaje, nu as avea nimic rau de spus. Deci din start dezavantaje nu ar fi vis-a-vis unei centrale termice. Avantajele le puteti gandi voi, as putea mentiona: apa calda si caldura la discretie, nu consuma mult. Noi pe perioada iernii, nu stiu daca vreodata am platit mai mult de 200 lei la un apartament cu 2 camere, undeva la 68 mp2.

Share Button

8 Comentarii la Centrale termice de apartament

 1. Dorin
  November 18, 2015 at 2:10 pm (8 years ago)

  Eu mi-am pus anul trecut centrala electrica la un apartament de 3 camere. Sincer sunt foarte multumit, insa si consumul de curent este pe masura…destul de costisitoare :)

  Reply
 2. ALINTA
  November 23, 2015 at 1:50 pm (8 years ago)

  Mi se pare cea mai eficenta metoda de incalzire

  Reply
 3. Camasa
  November 23, 2015 at 3:06 pm (8 years ago)

  Eu acum 4-5 zile am terminat cu nebunia “Trasului” de gaze, inca astept pe domni de un am luat centrala sa o puna in functiune… pana vin ei din pacate cred ca o sa mai stau 2-3 zile in frig …

  Insa sper ca am facut alegerea corecta, momentan nu vad efectul doar cheltuiala ridicata de care am avut parte …

  Reply
 4. MIOARA
  November 24, 2015 at 2:06 pm (8 years ago)

  Este o varianta destul de economica

  Reply
 5. Mihaita
  November 29, 2015 at 11:41 am (8 years ago)

  Clar.. centrala termica de apartament, insa este foarte indicat sa montezi la centrala termica si un termostat de ambient. Consumul de gaz este mult mai mic.

  Reply
 6. florin mihai
  December 4, 2015 at 11:03 pm (8 years ago)

  acum sunt mai bune si mai eficiente centralele termice in condesare.. decat cele normale

  Reply
 7. dumy
  December 17, 2015 at 10:41 am (8 years ago)

  prefer RADET, dar necontorizat. Practic în sistem paușal. Pentru o sumă decentă țin căldura la maxim, non-stop.

  Reply
 8. Cristi
  February 9, 2016 at 2:21 pm (8 years ago)

  Mai bine ne punem centrala decat sa platim la RADET facturi uriase.

  Reply

Lasa un comentariu