Cele mai bune benzinarii din Romania. Unde alimentam?

Postat la 15:30 | Scris de Daniela

Sunt intr-o dilema maxima vis-a-vis de benzinariile din Romania si unde ar fi mai bine sa alimentez si nu doar asta, unde se simte cu adevarat ca ai alimentat de o anumita suma. Si aici ma refer la faptul ca dupa nici 3-4 zile, trebuie sa ajungi din nou in statie.

Spre exemplu, cel mai des alimentez de la OMV. Vara care tocmai a trecut, am facut destul de multe drumuri la Timisoara, asta inseamna aproximativ 60 km, deci 120 dus-intors si alimentam cam de 50-60 lei. Nu pot sa aproximez momentan cat consuma masina pentru ca nu am facut drumuri lungi sa imi dau seama, ci doar prin oras, asa ca am bagat sa fie si sa nu raman in pana pe drum. Observabil faptul ca la OMV se termina combustibilul mai repede. Am mai intrebat in stanga si in drepta, la fel mi s-a zis. Am inteles ca ar baga apa pentru a inmulti si automat are si masina probleme si combustibilul se duce mai repede.

Zilele trecute, am ajuns din nou in pompa si am ales de data asta LuKoil, unde am observat ca tine ceva mai mult carburantul si are printre cele mai mici preturi. Problema e ca sunt doar doua statii LuKoil in zona, una la 8,9 km pe DJ592, drumul care leaga Lugoj de Timisoara prin Buzias si una in comuna Costeiu, la 12,3 km pe DN6, prin Recas tot spre Timisoara.

Am mai incercat si la MOL unde la fel, e mult mai ok decat OMV, insa nu am fost niciodata la Rompetrol si nu stiu ce fel de carburant au si cat de multumita e lumea de el.

carburant ieftin, pompa benzina lukoil, rompetrol romania

Share Button

2 Comentarii la Cele mai bune benzinarii din Romania. Unde alimentam?

 1. Dorin
  November 18, 2015 at 2:12 pm (9 years ago)

  Cele mai bune sunt Rompetrol si Petrom. Nu am avut nicodata probleme, iar de consum sunt foarte multumit :)

  Reply
 2. DA! Ohotography
  December 16, 2015 at 12:02 am (9 years ago)

  Subscriu si eu la ce a spus @Dorin, Rompetrol, de acolo alimentez si eu. Desi se spune ca la OMV ar fi cea mai buna calitate, eu nu am avut niciodata probleme. Am avut in schimb cu benzina pusa de la Lukoil, motorul a dat semne ca se ineaca, iar de la service am primit confirmarea ca benzina e de vina.

  Reply

Lasa un comentariu