Vatman împuţit

Postat la 22:03 | Scris de Daniela

Unde îi stătea gândul prostănacului? Iar tipa de ce nu s-a oprit dacă a văzut că are asemenea viteză? Şi-ar mai fi şi alte întrebări fără răspuns.
Într-o astfel de situaţie nici nu şti pe cine să pedepseşti, sau asupra cui să arunci vina. Bănuiesc că atâta timp cât tipul care a filmat era oprit la semafor, era o staţie de tramvai prin apropiere. (Nu cunosc Bucureştiul, ştiu doar din Timişoara cum stă treaba cu tramvaiele.) Normal şi logic ar fi fost ca vatmanul să încetinească.

Acum eu am înţeles de ce nu avem trenuri de mare viteză şi autostrăzi care-ţi permit să-ţi iei zborul. Oamenii sunt incapabilli, neatenţi, nu le pasă şi asta spune totul.

Share Button

6 Comentarii la Vatman împuţit

 1. Faildude
  August 26, 2012 at 5:57 pm (12 years ago)

  Dupa parerea mea vina ar fi a amandurora. Nu stiu cat de departe e insa statia de tramvai fata de locul accidentului

  Reply
 2. Iulian
  August 27, 2012 at 9:14 am (12 years ago)

  Mai mult ca sigur e vina vatmanului, din relatarile altor martori acesta a urmarit-o pe tipa prin bucuresti incercand de mai multe ori sa o loveasca.

  Ba voi sunteti sanatosi ???

  Reply
 3. Laurentiu
  August 27, 2012 at 11:13 am (12 years ago)

  Da-ti seama ce vacarm ar fi fost cu trenuri de mare viteza sau sa fi avut doar autostrazi, sa vezi accidente la 180 de km/h +

  Reply
 4. Marian
  September 2, 2012 at 11:45 am (12 years ago)

  Vatmanul nu are nici cea mai mica vina… vina este doar a fetei care nu avea ce sa caute acolo. Putea sa o loveasca si o masina pentru ca acolo nu era trecere de pietoni. Deci e o aiurita care e cu capul in nori… si uite ce patesti daca visezi pe strada… fara rautate o spun.

  Reply
 5. piese auto
  September 12, 2012 at 2:09 pm (12 years ago)

  uauuu… cat de naspa… este vina ei normal, dar si vatmanul trebuia sa puna frana, sa apese pe butonul ala de tar, tar… sau macar sa incetineasca.

  Reply
 6. deluxx76
  September 14, 2012 at 3:26 pm (12 years ago)

  Teoretic vina apartine celor doi,vatmanul trebuia sa circule cu atentie ,iar fata nu trebuia sa traverseze prin loc nepermis.Vatmanul chiar nu cred ca mai avea ce sa faca

  Reply

Lasa un comentariu