workhaolic

Postat la 10:33 | Scris de Daniela

Să înţelegem de la început ce înseamnă workhaolic:

A workaholic is a person who is addicted to work. The term generally implies that the person enjoys their work; it can also imply that they simply feel compelled to do it. There is no generally accepted medical definition of such a condition, although some forms of stress, obsessive-compulsive personality disorder and obsessive-compulsive disorder can be work-related.

Mai ştiu eu 2-3 persoane care muncesc peste program şi acasă când ajung nu renunţă. Când ajungi acasă, ar trebui să te debarasezi de tot cotidianul prin care ai trecut în 8 ore de servici, sa te “relaxezi” la cratiţă, la crescut copii, la spălat şi alte treburi deale casei. Când intri pe uşă, deja ştii ce probleme ai acasă.
Când ajungi la servici, deja ai intrat în faza problemelor serviciului şi uiţi de casă, masă şi copii. Stai cu capul într-unu calculator, sau în foi sau în masa de lucru şi nu te mai interesează stânga dreapta.

Unu, doi, trei, patru, cinci, şase grafice interesante de băgat la bibilică. (via businessmagazin.ro)

life job

Share Button

1 Comentariu la workhaolic

  1. mihaela
    April 28, 2013 at 9:14 am (11 years ago)

    parerea mea este ca un om care rezista in ritmul, venit seara tarziu si lucrat si acasa, este un om care se incarca cu energie din asta, care singurele realizari le vede prin asta… poate sa incerce sa aiba si o viata personala, poate ii va aduce si asta bucurii

    Reply

Lasa un comentariu