Webstock 2013, Quickmobile si comunicate de presa

Postat la 17:44 | Scris de Daniela

Acum cateva zile am primitun mail, părea mai mult un newsletter decât un comunicat, care a ajuns la toţi şi toate, de la Quickmobile cum că ei deja livrează iPhone 5S şi iPhone 5C.
Mi-ar fi plăcut totuşi să ştiu că doar bloggerilor li s-a trimis aşa ceva şi nu la toată lumea. Problema a fost că la finalul mail-ului, au fost în jur de 5 link-uri care mă trimiteau spre dezabonare. Mail-ul a fost trimis de pe adresa .

Şi pentru că în acest articol doream să scriu mai mult de atât, am să o fac în următoarele rânduri.

– În weekend-ul care tocmai a trecut, în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel s-a desfăşurat Webstock, cea mai mare conferinţă despre social media. Au fost tot felul de invitaţi, unii mai noi, alţii mai vechi pe care îi vedeţi tot timpul în cadrul a mai multor conferinţe. Eu am urmărit stream-ul 1 până în jurul prânzului. Am renunţat când s-a revenit din pauză şi au început sesiunile (blogging & social media şi mai câteva pe care nu le mai reţin pentru că programul nu mai exista pe website). Cine a urmărit evenimentul ştie că la sesiunea de blogging şi social media a fost cea mai mare înghesuială.
Mirarea mea a fost când am văzut numele Mihai Zmeta la una din sesiunile din cadrul Webstock. Serios? Ce fel de exemplu e acest băieţaş? “Aaa păi el face vlog-uri şi tu nu faci şi el îţi poate împărtăşi experienţa lui şi bla, bla, bla.” Să fim serioşi, o singură dată m-am uitat să văd ce zice băiatu ăsta prin clipurile lui şi nimic interesant sau din care să înveţi ceva.
Priviţi aici dacă rezistaţi măcar 1 minut şi din punctul vostru de vedere, dacă puteţi învăţa ceva. Citeşte nişte statusuri ale unor copilaşi care ieri au descoperit Facebook-ul şi cred că e un al doilea Yahoo! Messenger.
Nu ştiu ce a putut el prezenta la Webstock, nici n-am fost curioasă să mă uit.

– Bloggerii mici, tot mici rămân! În continuare mă gândesc oare câţi din cei ce s-au apucat de blog mai târziu, au ajuns cunoscuţi. Faptul că cineva spunea că trebuie să fi prezent pe la conferinţe ca să ieşi la lumină, mă face să cred că lucrurile nu stau tocmai aşa. Ok, mă duc la o conferinţă, nu cunosc pe nimeni. Să mă bag în seama aiurea, ca ce chestie? Să se interpreteze apoi că “stai că asta-i pupincuristă”. Am prins ideea că nu o să vină nimeni să se bage în seama cu tine, dar… o soluţie de mijloc ar trebui să existe.

Aşa că dragilor, trimiteţi cu încredere comunicatele de presă chiar şi bloggerilor mai mici, pentru că şi ei pot la fel de bine să scrie 2-3 rânduri despre ce lansaţi voi.

(Ce muuuuuult am scris, dar asta e un fel de “of al meu”.)

Share Button

3 Comentarii la Webstock 2013, Quickmobile si comunicate de presa

 1. Laurențiu Trofoșilă
  October 4, 2013 at 11:05 am (11 years ago)

  Apropos de “Bloggerii mici, tot mici rămân”. Da, este mai greu de scos capul la lumină. Dar nici nu poți să stai ca struțul așteptând să iasă soarele.

  Reply
 2. Lucian
  October 4, 2013 at 11:37 am (11 years ago)

  Eu m-am uitat abia de pe la ora 17, atunci am ajuns acasa din pacate si nu gasesc pe niciunde o inregistrare de la conferinta. In fine, vroiam sa zic ca si eu m-am mirat cand l-am vazut in program, daca era Mikey Has, era o treaba, macar el are multi abonati, multe vizite, apare si la TV, etc… Il urmaresc pe tip, dar nu situ ce ar fi putut el sa zica…, in fine, poate a avut ceva fain la el.

  Reply
 3. Nell
  October 4, 2013 at 4:29 pm (11 years ago)

  Nu cred ca trebuie descurajata lumea cu ideea ca ce e mic, mic ramane. Nu e o regula universala. Si baiatul acela incearca, spre deosebire de altii care nu au vana sa incerce de teama ca vor fi etichetati in fel si chip. Bravo lui pentru straduinta!

  Reply

Lasa un comentariu