Cele mai bune huse pentru smartphone-ul tau

Postat la 18:24 | Scris de Daniela

Te-ai gandit vreodata cat de importanta e husa pentru telefonul tau? Stiu ca probabil multi dintre voi nu folositi o husa pentru telefon, dar din experienta personala va pot spune ca este un accesoriu foarte util, tinand cont ca in jurul nostru este plin de praf, inevitabil telefonul cade pe jos sau se va aseza pe o suprafata murdara, iar husa e buna tocmai in acest sens, pentru a elimina neplacerile viitoare.

Ca sa nu mai spunem, ca unele dintre huse au un design placut, sunt foarte misto la atingere si iti protejeaza telefonul pana in cele mai mici detalii. Spre exemplu, eu am o husa din cauciuc, le prefer pe cele super simple si fara sprea multe briz brizuri.

Mai jos, vreau sa va prezint doua huse pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge.

Husa Samsung Galaxy S7 glitter/sclipici Joyshell, slim, gradient Silver&Pink [link]

Husa de protectie acopera perfect spatele si colturile telefonului. Este o husa eleganta, cu design nou, realizata dintr-un material de inalta calitate.
Structura 3-in-1: Proiectat cu strat TPU ce confera culoarea husei + strat glitter ce confera stralucirea husei + strat PC.

Husa Samsung Galaxy S7 Edge din silicon Joyshell, transparent [link]

Husa de protectie acopera perfect spatele si colturile telefonului. Este o husa distinsa, realizata dintr-un material de inalta calitate.

Butoanele ofera o protectie maxima si se simt bine la atingere. Este usor de instalat. Husa se clipseaza foarte simplu pe telefon, are decupaje precise, oferind acces la toate porturile si functiile telefonului, fara necesitatea manevrarii excesive a telefonului cat si ca husei, astfel, evitandu-se situatiile nedorite.

Husa de protectie transparenta are un design ultra slim, cu finisaje deosebite. Este practica, irezistibila, rezistenta la zgarieturi, socuri si amprente.

Share Button

Lasa un comentariu