Cea mai buna folie de protectie pentru smartphone

Postat la 23:25 | Scris de Daniela

De-a lungul timpului, perindandu-se mai multe smartphone-uri prin mainile mele, am tinut neaparat sa le ingrijesc ca si pe ochii din cap. Adica FOARTE BINE! Pentru ca le-am cumparat din banii munciti de mine si nu era cazul ca se intample ceva din neatentie sau dintr-o prostie.
Spre exemplu, la precedentul telefon Samsung Galaxy S4 am avut o folie de sticla care si in zi de azi rezista la noul proprietar. Asadar, undeva la 4+ ani telefon impecabil, plus folie de protectie din sticla care si-a facut treaba minunat.

Pentru noul meu telefon, la fel, am optat pentru o folie de protectie din sticla. Gasisem una full hd, insa din ce am citit pe internet aveau probleme cu touchscreen-ul. Din pacat, asa era. Dupa instalarea foliei de sticla pe Samsung Galaxy S7, touchscreen-ul mergea foarte greu, trebuia sa apas mult mai tare sa imi ia literele atunci cand scriam. Evident ca nu puteam sta fara o folie de protectie pe telefon si am inceput sa caut pe internet cea mai buna solutie. Vazand mai multe variante, folia de la Alien Surface s-a dovedit a fi cea mai buna optiune pentru mine din simplu motiv ca o putean instala eu si nu mai era nevoie sa merg la un service autorizat pentru o instalare ulterioara. Initial, am dat comanda pe eMag la un pachet cu o folie de protectie doar pentru fata full hd, nedandu-mi seama ca nu este alegerea potrivita deoarece eu folosesc husa la telefon, fapt care a dus la dezlipirea marginilor foliei. Evident a fost greseala mea ca nu m-am consultat cu cei de la Alien Surface, insa am fost atat de sigura pe mine, incat am instalat-o din prima fara probleme, exact dupa instructiunile de pe canalul lor de Youtube.

Un mic unboxing am facut si eu la mine pe canal, un fel de multumesc pentru cooperativitatea de care au dat dovada. Multumesc!

Share Button

Lasa un comentariu