Vreau iPhone 4S de la Vodafone

Postat la 16:42 | Scris de Daniela

Ştim cu toţii că tata chinezu e un draguţ şi ne ajută să câştigăm premii cât mai frumoase. Joi seara, Vodafone lansează în România iPhone 4S, evenimentul desfăşurându-se la Plaza România.

iPhone 4S este cel mai tare iPhone de până acum şi cred că i-ar sta bine în mâna unei domnişoare ca mine. :D Avantajul acestei bijuterii este acela că încarcă aplicaţiile şi paginile web foarte repede. Aşa că nu trebuie să aşteptăm mult pentru verificarea unui mail sau să aflăm câte grade sunt astăzi.

Specificaţii tehnice (ce aduce nou iPhone 4S)
.o cameră de 8 MP faţă de 5 MP de la iPhone 4
.procesor dual-core A5
.putere de procesare grafică mai mare
.putem manipula telefonul cu ajutorul vocii (Siri)
.semnal mult mai bun (dual-band)

Îmi doresc un iPhone 4S de la Vodafone deoarece vine cu îmbunătăţiri foarte necesare unui telefon de clasă, pentru a surprinde cele mai tari momente ale zilei şi pentru a naviga cu o viteză uimitoare pe paginile de internet.

Update ora 00:00: Din acest moment iPhone 4S este lansat oficial în România de către compania de telefonie mobilă Vodafone. Cu această ocazie, cei care cumpără în această noapte iPhone 4S vor avea o reducere specială şi cadouri surpriză.

Articol pentru campania Vodafone demarată prin intermediul BlogalInitiative.

Share Button

5 Comentarii la Vreau iPhone 4S de la Vodafone

 1. oJoDDDDDDDDDD
  November 9, 2011 at 4:50 pm (12 years ago)

  Dupa mine iPhone-ul 4S este o bijuterie de telefon. Are foarte multe chestii ce nu are iPhone 4(pe care il detin). Nici nu vreau sa stiu ce o sa aibe iPhone 5 daca asta e belea :))

  Reply
 2. Bucur
  November 9, 2011 at 6:37 pm (12 years ago)

  mda sunt de accord merita toti bani pe el…

  Reply
 3. Sisteme de copiat
  November 9, 2011 at 11:42 pm (12 years ago)

  Oricum,la cate supozitii s-au facut despre cum va arata,iPhone 5 ,deja s-a transformat din cel mai asteptat telefon intr-un film SF.

  Reply
 4. Calivita
  November 10, 2011 at 1:26 pm (12 years ago)

  Eu mai astept pana la apritia iPhone 5…chiar sunt curioasa

  Reply
 5. mvphotomag
  November 10, 2011 at 5:38 pm (12 years ago)

  Asa mi’am dorit eu ipad cand a aparut si l’am primit cand a aparut ipad2 :)) toate ca toate dar si eu mi’as dori sincer un 4S chiar daca pana cand s’a lansat bijuteria asta nu eram fan iPhone.

  Reply

Lasa un comentariu