Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin s-au despărţit

Postat la 21:43 | Scris de Daniela

Cei doi şi-au anunţat despărţirea pe conturile de Facebook.

Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica.

Share Button

6 Comentarii la Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin s-au despărţit

 1. Cristina
  January 11, 2013 at 2:56 am (11 years ago)

  Ce păcat! Formau un cuplu frumos…

  Reply
 2. Cosmin
  January 11, 2013 at 9:19 am (11 years ago)

  …[…] Pe toate blogurile aceasta stire…”Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea” . Cand spune Intimitate cred ca se refera la faptul ca nu prea le place sa apara peste tot :P . Nu cred ca ei sau despartit.Poate doar sentimenta, dar pe partea materiala nu cred ca vor ajunge… adica la partaj… asta reiese din mesajul scris de dansii.

  Reply
 3. Strategic
  January 11, 2013 at 1:17 pm (11 years ago)

  Sincer de cand am vazut ca Mister Banica apare prin reclame si scoate melodie cu Moga, mi sa parut ceva suspect, si banuiam ca ceva se va schimba!

  Reply
 4. Valentin
  January 11, 2013 at 2:14 pm (11 years ago)

  Imi pare rau pentru ei.

  Reply
 5. Gorby
  January 11, 2013 at 2:33 pm (11 years ago)

  Au site-urile de stiri ce comenta de acum. Au articole pentru 2 luni, cu povestea asta.

  Reply
 6. Perfu
  January 11, 2013 at 2:42 pm (11 years ago)

  Daca ei asa au vrut , sa fie sanatosi ca asta conteaza cel mai mult in viata :)

  Reply

Lasa un comentariu