O părere pur şi simplu

Postat la 23:27 | Scris de Daniela

Eu nu am prea multe preferinţe în materie de persoane publice din România sau de vedete din afară. Pe plan muzical îmi place Beyonce, dar am şi alte preferinţe evident. Pe plan actoricesc, Jennifer Love Hewitt ocupă întâiul loc şi lista poate continua dar deocamdată nu e cazul să fac lista cu preferinţele mele.

Ceea ce vreau să punctez puţin în acest articol, este faptul că în România chiar există femei puternice. Două exemple în acest sens sunt Adriana Bahmuţeanu şi Andreea Marin. Aveam o părere cât de cât bună şi despre Oana Zăvoranu dar de când şi-a înscenat moartea şi iarăşi a apărut la tv datorită unei inscenări, parcă mi-a lăsat un gust destul de amar.

De Adriana Bahmuţeanu îmi place cel mai mult. Mi se pare o femeie foarte deşteapta şi vertebrală din toate punctele de vedere. Îmi pare sincer rău că se bălăcăreşte la tv pentru că aşa e natura meseriei pe care o are şi probabil contractul îi impune să fie prezentă pe la Antene ca să dea explicaţii.
Prigoană e un idiot. Norocul lui că are bani şi banii ăştia sunt ca un magnet.

Cât despre Andreea Marin, ei îi stătea mai bine la Surprize, Surprize. Ştefan Bănică Jr. e un mare fustangiu. A lăsat un copil doar cu măsa, chiar dacă mai bine pe la el totuşi, nu este ca şi cum ar fi tati cu mami. Au făcut un cuplu destul de frumos, dar după cum am zis într-un articol anterior, puteau divorţa frumos la notar fără presă. Au vrut publicitate, chiar dacă a fost oarecum negativă. (PUNCT!)

strong woman

Share Button

2 Comentarii la O părere pur şi simplu

 1. Blog de carti
  February 14, 2013 at 11:44 am (11 years ago)

  Persoane publice in Romania? Sunt doar cele fabricate de emisiuni TV, nu prea ai ce sa admiri.

  Reply
 2. Gabriel
  February 14, 2013 at 1:36 pm (11 years ago)

  Uite de asta am renuntat sa ma mai uit la tv cu sase ani in urma, chiar nu-s curios sa aflu ce mai fac vedetele noastre de carton. Cat despre aparitiile lor la tv, mai toate sunt regizate, scandalurile sunt pregatite din timp, iar persoanele astea publice au tarife de cateva sute de euro pe ora/aparitie stabilite prin contracte.

  Reply

Lasa un comentariu