Solutia extrema pentru Romania. Nevoia imediata de justitie paralela si terorism.

Postat la 13:55 | Scris de Daniela

Inainte de a publica un mai vechi articol de al meu ca si solutie pentru Romania, atrag atentia ca acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Toate personajele si intamplarile din prezentul blog sunt fictive. (inclusiv eu!) Tot ce e scris in acest articol reprezinta un scenariu inventat de mine, imi declin orice responsabilitate pentru urmarile ce decurg din randurile care urmeaza.

Solutia radicala pentru Romania este terorismul. Voi explica de ce avem nevoie de terorism.

Ce fel de terorism? De cel impotriva organizatiei statale. De preferinta nu mai puternic ca statul, dar destul de puternic incat sa induca o frica parlamentarilor – care in loc sa munceasca pentru tara, muncesc la umplerea conturilor lor, judecatorilor corupti, politistilor corupti, consilierilor din primarie manjiti de atatea licitatii trucate dar si mafiotilor(de tipul celor zonali care cer taxe de protectie etc).

Ma refer la terorismul gen haiducie. Asta pentru a contrabalansa mafia din interiorul structurilor statului. Sa existe ceva de care sa le fie frica. Sa se gandeasca de 2 ori inainte sa masluiasca o licitatie, sa nu afle acei teroristi sa le dea foc la masina(cu ei inauntru).

Din punctul meu de vedere e una din putinele solutii realiste. Degeaba exista anumite emisiuni TV care spun de ani de zile tot ce e rau in tara asta, degeaba sunt persoane care striga “mafia” de mult timp. Decat o vorba mare mai bine o fapta mica.

De ce violenta? Pentru ca structurile romanesti nu sunt in stare sa aplice legile, fiind parazitate profund. De multe ori, exact cei ce ar trebui sa reprezinte puterea statului(prin legile create, prin fortarea aplicarii legii), exact aceia incalca legile. Pentru ca le-au facut strambe(voit), si le aplica in folosul lor material. Dar violenta fizica ii atinge exact unde banul nu poate repara.

Viata nu ti-o da nimeni inapoi indiferent cat platesti. Si nici sanatatea. Cat te-ar repara doctorii, nu te scot ca inainte.

In situatia de fata, in Romania, numai frica pentru viata lor i-ar opri sa fure. Legile (strambe) NU! Constiinta(or avea?) NU! Frica de moarte, DA! Daca nu pentru viata lor, macar pentru a familiei lor!

Avantajul unei organizatii teroriste in Romania e ca zona rurala nu are access la cultura si informatie, gasesti foarte usor persoane usor influentabile.

Problema majora e de organizare, noi romanii nu ducem lipsa de idei ci de hotarare in punerea lor in aplicare. Sper ca cineva, candva(in viitorul apropiat) sa puna in aplicare ceva similar. In caz contrar ne vom afunda. Adanc! Mai adanc! Si mai adanc.

Share Button

4 Comentarii la Solutia extrema pentru Romania. Nevoia imediata de justitie paralela si terorism.

 1. Destept.net
  May 2, 2012 at 6:40 pm (12 years ago)

  Faza e ca romanii nu-si impun. Suntem niste molai care asteptam mura-n gura…asta-i tot…

  Reply
 2. Bucur
  May 2, 2012 at 10:23 pm (12 years ago)

  cam ai dreptate cu forta ca altfel nu se mai poate.

  Reply
 3. Irina
  May 4, 2012 at 10:47 am (12 years ago)

  Este o varinata si asta…like articolul:)

  Reply
 4. Laurentiu
  May 9, 2012 at 7:14 pm (12 years ago)

  Daca forta era solutia, eu cred ca se impunea pana acum…este o chestie de mentalitate…acolo e mai mult de lucru si ceva mai greu, din pacate.

  Reply

Lasa un comentariu