Reclama din aeroport

Postat la 20:12 | Scris de Daniela

Am apucat si eu acum sa ma uit la ea. E absolut geniala si semn ca Mos Craciun exista. Toate felicitarile din lume pentru ideea companiei WestJet.

Compania WestJet le-a facut o surprinza calatoriilor care asteaptau pe aeroportul din Toronto cursa spre Calgary. In acest timp, Mos Craciun i-a rugat sa spuna ce cadouri isi doresc de sarbatori. Asa ca, pe durata cursei spre destinatie, 150 de angajati ai companiei aeriene au dat buzna in magazine si au cumparat cadourile mentionate de cei 250 de pasageri. Totul s-a desfasurat in 3 ore si 53 de minute, atat cat a durat zborul dintre Toronto si Calgary, unde calatorii au primit cadouri in loc de bagaje pe banda speciala din aeroport. via

Share Button

4 Comentarii la Reclama din aeroport

 1. Adrian
  December 16, 2013 at 7:37 am (10 years ago)

  Felicitari companiei pentru originalitate. Curios este faptul ca nimeni nu si-a dorit o casa, o masina noua, sanatate chiar (in acest caz mosul ar fi venit cu un card de sanatate la vreo clinica). Poate sunt eu paranoic :)

  Reply
  • Daniela
   December 16, 2013 at 4:11 pm (10 years ago)

   Sunt oameni calculati care si-au dorit mici bucurii si nu ceva ce (probabil) nu se putea indeplini.

   Reply
   • Larisa
    December 16, 2013 at 9:25 pm (10 years ago)

    Sau pur şi simplu totul este regizat.

    Chiar am rămas profund impresionată, indiferent de mijloace, scopul şi l-au atins, videoclipul este cu adevărat deosebit.

    Reply
 2. Mihai
  December 18, 2013 at 2:50 am (10 years ago)

  Pentru ca se poate sa intalnesti oameni de calitate cum poti intalnii si firme de calitate!

  Reply

Lasa un comentariu