Piata Unirii din Timisoara se deschide circulatiei

Postat la 19:08 | Scris de Daniela

De cand actualul primar (Nicolae Robu) al Timisoarei este in functie, doar prostii a facut si lucruri tampite. Nu-mi pot imagina cum de a pacalit atata populatie ca sa il voteze.

Dupa ce s-a speculat cum ca ar avea niste relatii mai apropiate cu clanul Carpaci, cel proprietar peste toate imobilele din centrul orasului Timisoara, apoi cu palmierii si in final cu deschiderea circulatiei in Piata Unirii, sunt curioasa pana la finalul mandatului ce traznai ii va mai trece prin cap. Mi se pare de o prostie rara!

Primele maşini au intrat în Piaţa Unirii! Oficialii Primăriei Timişoara au dat dispoziţie patronilor din Piaţa Unirii să îşi ridice terasele rămase din vară pentru a putea deschide circulaţia în zonă. Miercuri dimineaţa, muncitorii lucrau de zor la demontarea teraselor, în timp ce alţii puneau jaloanele care vor delimita locurile de parcare şi artera rutieră ce se va crea în faţa Muzeului de Artă. La finalizarea lucrărilor de amenajare, se deschide circulaţia. (sursa)

De abia astept vara ca sa vad cum sta populatia la terase printre masini. Sau poate comanda suc direct din masina, de ce nu.
Timisoara si asa e aglomerata, dar penibilitatea unora o face si mai aglomerata.

Mai nou, timisorenii se pot plimba gratuit cu mijloacele de transport in comun. Dar atentie, nu toti. Doar…

Alesii locali au adoptat astazi o Hotarare prin care persoanele cu un venit mai mic de 2000 de lei pe luna pot circula gratuit in perioada 11 decembrie – 15 ianuarie.

Bai pe bune? Deci alesii vor sa atraga timisorenii mai mult spre mijloacele de transport si sa lase masinile acasa pentru a nu mai ingreuna circulatia, dar impun restrictii.

Share Button

3 Comentarii la Piata Unirii din Timisoara se deschide circulatiei

 1. Mihai
  December 13, 2013 at 8:53 pm (11 years ago)

  Nu va sta nimeni pe terasa printre masini, vara asta nu vor exista terase din cauza santierului.

  Reply
 2. Mihai
  December 14, 2013 at 5:04 am (11 years ago)

  Probabil se va lua o pauza, este absurd sa opresti o economie.

  Reply
 3. Zambesc
  December 15, 2013 at 1:20 pm (11 years ago)

  Aveam si noi o zona pietonala cat de cat linistita si aia s-a dus, Robu e un copil care a primit niste jucarii……….din pacate jucaria lui e Timisoara.
  Am o singura speranta..demisia, omul nu are toti neuronii acasa.

  Reply

Lasa un comentariu