Pofta buna!

Postat la 11:36 | Scris de Daniela

Zestrea noastra latina ne impinge probabil sa rezervam prin traditie, asemenea mediteraneenilor sau francezilor bon-viveuri , un loc aparte intre activitatile de zi cu zi luarii mesei. In prezent, tumultul vietii cotidiene tinde sa transforme si romanul intr-un iubitor de fast food, dar atunci cand timpul permite se savureaza mereu cu placere o masa impreuna cu prietenii sau familia.

Nu este neaparat nevoie de masa lunga intinsa in mijlocul livingului, este suficient un mic dejun luat impreuna cu cei dragi intr-o zi de week-end in bucatarie ca sa aduca energie pozitiva in camin. Avantajul unor astfel de mici petreceri ad-hoc este ca nu necesita pregatire sau resurse prea mari, si nici implicare in aranjamente sofisticate – totul este la indemana in bucatarie si lipsa de formalizare contribuie la confortul tuturor.

Este important ca si bucataria sa fie un spatiu cald si primitor, dincolo de functionalitate, fie ca este vorba despre o bucatarie high-tech minimalista si monocolora sau despre o bucatarioara rustica cu mese si scaune bucatarie cu decoratiuni din lemn.

Daca bucataria vi se pare prea rece si doriti sa o transformati, puteti opta pentru schimbari mai mari sau mari mici, fie ca este vorba despre piese de mobilier (un raft pentru decoratiuni si vaze de flori) sau accesorii de diverse tipuri. Acestea sunt convenabile si foarte la indemana prin intermediul unor firme specializate in comertul cu scaune ca http://www.vreaumobila.ro

In rest, un astfel de mic dejun se incropi fara prea mult efort, fie ca este vorba despre o salata, o tava cu gustari reci sau bruschete si suc proaspat de fructe sau cafea. Internetul este o sursa inepuizabila de retete cu “ce ai in camara si in frigider”, rapide si surprinzator de originale.

Share Button

Lasa un comentariu