Fulger Mcqueen – jocurile online preferate ale baietilor

Postat la 11:02 | Scris de Daniela

Fulger Mcqueen este unul dintre cele mai indragite personaje din desenele animate. Pe numele sau original Lightning Mcqueen, Fulger este personajul principal al filmului de animatie Masini (Cars).

Masini a aparut in anul 2006, fiind produs in studiourile Pixar. Acest film de animatie s-a bucurat de un succes instant, mai ales gratie ideii ingenioase de a ilustra un univers al masinilor. Ideea de masini umanizate i-a cucerit pe copii, care l-au facut imediat pe Fulger Mcqueen eroul lor preferat.

Cate ceva despre desenele animate Masini

Actiunea filmului este una inedita si destul de atipica. Fulger Mcqueen – o celebra masina de curse, foarte aroganta, are un singur vis – sa castige Cupa Piston. Insa din cauza mandriei sale nu reuseste decat sa termine cursa la egalitate cu alte doua masini celebre de curse. Pornit intr-un turneu prin tara, Fulger se rataceste printr-o serie de coincidente dramatice si ajunge in orasul “Valea Radiatorului”. Aici este obligat de locuitorii orasului sa repare drumul pe care tocmai il stricase iar in timpul petrecut in Valea Radiatorului, desi la inceput nu putea sa se inteleaga cu masinile ce populau orasul, descopera prietenia adevarata, viata sa capatand un nou sens.

Animatia a avut un succes imens, la fel ca mai toate filmele produse de Pixar, si a fost urmata la ceva timp de Masini 2 – o continuare a primei parti in care Fulger Mcqueen si prietenii au de infruntat noi peripetii, care de care mai primejdioase.

Jocurile online cu Fulger Mcqueen au devenit imediat virale

Imediat dupa lansarea animatiei masini, pe internet au si aparut primele jocuri cu Fulger Mcqueen online ce il aveau drept protagonist pe Fulger Mcqueen. Si, dupa cum era de asteptat, jocurile online cu Fulger s-au bucurat si ele de o mare popularitate. Totii copii au fost curiosi sa intre in pielea lui Fulger Mcqueen, macar pentru cateva clipe, si sa-si masoare fortele in cupa Piston. Jocurile online cu Fulger Mcqueen nu se rezuma insa doar la banalele curse de masini, pe internet fiind disponibile tot felul de jocuri cu Fulger – de la puzzle si alte jocuri de logica pana la jocuri de colorat si jocuri de indemanare.

Daca te intrebi deja unde poti gasi astfel de jocuri, te informam ca sunt multe siteuri de profil, insa cele mai amuzante jocuri le vei gasi pe Yodo.ro.

Jocurile cu Fulger Mcqueen se adreseaza mai multor categorii de varsta, fiind preferate atat de cei mici cat si de persoanele ceva mai in varsta.

Share Button

Lasa un comentariu