No stress

Postat la 12:49 | Scris de Daniela

Deabea acum încep să realizez ce bine e când te scapi de o treaba. În cazul meu de liceu. A fost groaznic bacalaureatul din 2011. Aşa se face că eu fac parte din generaţiile care au prins ultima capacitate, ultimul bac la care nu conta aşa mult nota pentru admitere la facultate.

Din acest an va fi puţin mai greu în sensul că admiterea la facultate se face pe bază de examen sau cu nota de la bacalaureat.
Fiecare ministru vine cu alte idei. Funeriu a pus camere ca să nu se mai copieze, să fie un bacalaureat pe bune, cică. Cătălin Baba vrea să nu mai intre toţi proştii la facultăţi, deci clar îi pune pe gânduri cum să ia note mari la bac.

O altă chestie prostească mi se pare că se dă exmen din licenţă. Adică wtf, licenţa ar trebui să fie un simplu proiect, pe o temă aleasă din specializarea ce o ai. Se fac o grămadă de materii la care înveţi pe parcursul semestrului. De aceea mi se pare o tâmpenie un examen în plus la licenţă.

Share Button

4 Comentarii la No stress

 1. Stefan
  March 28, 2012 at 1:36 pm (12 years ago)

  Suna urat : când te scapi de o treaba :)))

  Reply
  • Daniela
   March 28, 2012 at 1:55 pm (12 years ago)

   @Stefan: Na, pai acum fiecare intelege ce vrea. :D

   Reply
 2. Samira
  April 1, 2012 at 2:53 am (12 years ago)

  Mai bine asa , decat sa mearga uni la medicina si sa iasa criminali cu acte in regula :).

  Reply
 3. Lexa
  April 2, 2012 at 4:10 pm (12 years ago)

  Huh, la noi nu se da examen din licenta…adica nu scris, dar la prezentarea aia orala oricum se pun intrebari, deci da, e stupid.

  Reply

Lasa un comentariu