Cât de departe poate merge înşelătoria?

Postat la 1:22 | Scris de Daniela

Zici că te duci la medic să te vindeci sau să îţi faci analizele, dar de fapt te duci la dracu. Noul scandal cu fraudele medicilor a luat o întorsătură destul de nasoală pentru ei. Cu siguranţă vor plăti cât să le ajungă pentru toată viaţa.

Ce încredere mai ai tu să crezi într-un medic că te poate vindeca? Sunt atâtea cazul la televizor cum oamenii au speranţă că în România se mai poate face ceva şi pentru ei, dar de fapt uite ce se întâmplă. Crezi că eşti sănătos si nici măcar nu ţi-au ajuns în laborator analizele. Penibil din nou!

Share Button

4 Comentarii la Cât de departe poate merge înşelătoria?

 1. Octavian
  April 8, 2013 at 6:45 am (11 years ago)

  Am avut un accident de munca si a trebuit sa ma operez de urgenta. Aceasta experienta neplacuta ma afectat foarte mult. A trebuit ca dupa operatie sa trag foarte mult si sa fac recuperare cu metode luate de pe net… Ca sa fiu din nou ok a trebuit sa ajung tocmai in Germania. Cum se intampla ca aici la toti doctorii care am fost , toti mi-au spus sa astept ca trece de la sine si in Germania dupa doar 3 sedinte de recuperare sa imi revin in proportie de 80% ?

  Reply
 2. Alex Stan
  April 8, 2013 at 6:46 am (11 years ago)

  Nici nu mai stii ce sa mai crezi sau nu. Eu acum aproximativ o luna am fost nevoit sa-mi fac analizele, dar nu aveau fonduri pentru asa ceva :| Ma bucur, pentru ca daca mi le faceam acolo riscam sa prind vreo boala ceva, ca de, in Romania avem spitale curate… Asa ca m-am dus la un spital sau policlinica sau ce o fi fost, privata, si cand am vazut conditiile de acolo, am ramas cu gura casca :O. Cred ca am deviat putin de la subiect… scuze :D

  Reply
 3. dirtman
  April 8, 2013 at 1:03 pm (11 years ago)

  Ce, n-ai bani sa mergi la Viena sa te tratezi ? Basescu, un cetatean obisnuit al acestei tari, si-a permis..

  Reply
 4. Lexa
  April 9, 2013 at 4:16 pm (11 years ago)

  Circula ieri o gluma pe net cum ca The Iron Lady ar fi facut cunostinta cu un medic roman.

  Reply

Lasa un comentariu