Nu mai găseşti site să publici anunţul? Ia de-aici! :)

Postat la 10:13 | Scris de Daniela

Vine un moment în viaţă când mai trebuie să şi vinzi nu doar să cumperi. De obicei, lucrurile vândute au devenit pe parcursul timpului nefolositoare şi oarecum ocupă loc în casă degeaba. Eu una prea puţine lucruri am vândut pe internet şi în viaţa reală.

De fiecare dată când doresc să pun în vânzare ceva, intru pe site-urile deja bine cunoscute. Unele sunt cu plată, altele gratis. Lucrul cel mai trist este când trebuie să plăteşti ca să poţi vinde. Ţinând cont că locuiesc într-un oraş în care există presă locală, mai bine dau un 5 lei şi public anunţul direct în ziar, unde cu siguranţă va avea o vizibilitate destul de mare. Este cumpărat de multă lume, iar dacă dă norocul peste mine şi mă contactează cineva, cheltuielile cu deplasarea sunt minime, mai ales că cel ce doreşte să cumpere se deplasează la locul cu pricina, presupunând că vând o maşină.

Revenind la site-urile de anunturi gratis pe net, ceea ce apreciez la fiecare site în parte este optimizarea acestuia şi anume: să aibă anunţurile pe diferite categorii şi judeţe. Este mult mai simplu să găseşti ceea ce doreşti în cel mai scurt timp.
Adăugarea anunţului trebuie şi ea să fie relativ simplistă.
Avantajul unui site de anunţuri online gratis, este acela că are mai multă vizibilitate, în toată ţara, ceea ce face ca anunţul tău să aibă destul de multe şanse să fie văzut. Da ştiu, am dat mai sus exemplu cu ziarul, însă acolo situaţia stă altfel. Vizibilitatea este pe zonă, cititori mai puţini.

Şi da, ştiu cum este. O dată publicat anunţul pe 1-2 site-uri, vrei tot pe mai multe şi tocmai atunci nu le găseşti!

Share Button

1 Comentariu la Nu mai găseşti site să publici anunţul? Ia de-aici! :)

  1. marturii botez
    April 9, 2013 at 5:38 pm (11 years ago)

    merci pentru site:D, e foarte bun.

    Reply

Lasa un comentariu