Postliceală sanitară

Postat la 1:53 | Scris de Daniela

Prietena mea este la postliceală sanitară Henri Coandă. A intrat fără bac, dar la luat anul următor. La şcoală merge pentru că îi place, dar are câteva luni pe an practică. Ea oricum merge la practică şi când nu este inclusă în programa şcolară pentru că îi place. Pur şi simplu îi place ce face şi ce învaţă acolo. S-a împrietenit cu o asistentă care o învaţă tot ce trebuie să ştie.

Evident că nu la toţi le place să se trezească dimineaţa, să meargă la practică, bla bla. Unii merg, alţii nu. În timpul anului dau teste şi sunt ascultaţi exact ca şi la şcoală. Nu e mare diferenţă.
Problema intervine când se vor angaja, pentru că mă gândesc, că dacă s-au dus la acest profil, le place ceea ce fac.

Share Button

2 Comentarii la Postliceală sanitară

 1. Catalinu
  February 26, 2013 at 8:09 am (11 years ago)

  O fost iubita a mea, la fel, a iesit asistenta pentru ca-i placea meseria asta, dar pe de alta parte un amic al meu, s-a dus la post-liceala, sa iasa asistent doar pentru a sti sa faca doze exacte pentru a face droguri :))

  Reply
 2. Yamasha
  February 26, 2013 at 10:15 am (11 years ago)

  eh, sunt cazuri si cazuri, nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Dar stiu ca toate fetele de la mine din clasa au facut postliceala pentru ca n-au luat bacul…nu e ok, unele dintre ele sunt atat de idioate incat nu cred ca as avea tupeul sa stau pe mana lor.

  Reply

Lasa un comentariu