Ideea de a o cere în căsătorie pe prietena mea

Postat la 14:19 | Scris de Daniela

Articol scris de AndutzuD

Am văzut pe YouTube acum 2-3 luni, un videoclip cu un băiat care îşi cere în casatorie prietena printr-un mod foarte extraordinar. Probabil că majoritatea l-au văzut (are 15 milioane de vizualizări), dar a fost atât de original încât mi-a dat o idee.

În primul rând, aş vorbi cu o persoană apropiată de prietena mea (probabil cea mai bună prietena a ei) şi i-aş spune să o ducă la un film. Acolo aş monta o cameră pe scaunul din faţa ei, fără ca ea să o vadă, pentru a se observa reacţia ei. Ştiţi că la cinematograf, înainte de începerea unui film, se rulează trailere pentru filme noi. Eh, eu vreau ca un trailer sa fie video-ul în care eu merg la tatăl ei şi îi cer mâna fiicei sale. Vreau să fie atât de emoţionant încât să o fac puţin să plângă, de fericire evident.

În acel video mai filmez eu ceva aleatoriu pentru a ţine-o în suspans, iar apoi aş intra în sala de cinema pentru a o cere în căsătorie de faţă cu toată lumea. Ştiu că ideea este luata de pe net şi pentru acest moment necesită ca băiatul/bărbatul să fie cât se poate de original, dar nu pot să trec cu vederea peste acest videoclip de pe YouTube şi să nu îmi încerc şi eu norocul. Îmi iubesc foarte mult prietena şi sper ca dupa aceasta experienţă să nu fie supărată pe mine pentru privirea tuturor oamenilor din jur. :D

Pentru campania Coriolan.ro prin intermediul BlogalInitiative.

Share Button

4 Comentarii la Ideea de a o cere în căsătorie pe prietena mea

 1. ojoDDDDD
  September 16, 2011 at 3:49 pm (13 years ago)

  Frumoasa cerere in casatorie

  Reply
 2. DannielPH
  September 16, 2011 at 7:38 pm (13 years ago)

  Ai descris cuvant cu cuvant ceea ce s-a intamplat in video.

  Reply
 3. AndutzuD
  September 16, 2011 at 9:01 pm (13 years ago)

  Am scris cuvant cu cuvant pentru ca asa as vrea sa se intample si cu mine si prietena mea, aproximativ sa zicem.

  Reply
 4. raki
  September 17, 2011 at 3:11 pm (13 years ago)

  Succes, fumos :)

  Reply

Lasa un comentariu