Buba nu mai doare cu Bionect

Postat la 13:00 | Scris de Daniela

Voi cât de neastâmpăraţi aţi fost când eraţi mici? Cred că fiecare copil are o doză de rautate când e mic şi face buba repede şi mami suflă şi tati suflă şi tot nu trece :(. Păcat că pe vremea mea nu exista acest spray ideal Bionect care cicatriza rana imediat şi nu mai aveam atâta de suferit.

Am foarte mulţi prichindei în faţa blocului care pică şi se lovesc. Unii plâng, alţii ba. Dar cu noua descoperire a sprayu-lui Bionect, îi voi face să nu mai sufere aşa tare şi să se joace liniştiţi fără nici un fel de frică, că vor cădea din nou.

De acum încolo voi şti soluţia pentru răni, tăieturi, zgârieturi sau arsuri: BIONECT care se poate aplica pe orice piele şi este un produs ideal pentru trusa de ajutor.

Participă şi tu la concursul derulat pe site-ul Bionect chiar aici.

Share Button

6 Comentarii la Buba nu mai doare cu Bionect

 1. ojo[DDDD]
  July 21, 2011 at 1:09 pm (13 years ago)

  Cred ca singura lovitura pe care am luat-o si am cicatrice de la ea este cand eram mic, ma jucam prin casa si nu stiu cum am facut, am alunecat si am dat cu tampla in coltul mesei. PANICA!

  Reply
 2. zed
  July 21, 2011 at 2:12 pm (13 years ago)

  si eu m-am lovit de multe ori cand am fost mic dar daca exista Bionect ma rezolvam mai repede !

  (ce gay suna ) !

  Reply
 3. deny
  July 21, 2011 at 2:27 pm (13 years ago)

  Nu cred ca exista un copil care sa poata sa spuna ca atunci cand era mic nu s`a lovit. La fel ca toti ceilalti si eu cand eram mica alergam si ma impiedicam si ma loveam. Dar cel mai rau a fost cand jucand de`a v`ati ascunselea pe la sat,m`am impiedicat de un pietroi si am cazut julindu`ma toata la maini si la genunchi. Chiar si acum am o cicatrice la cot care nu mi`a trecut.

  Reply
 4. Elvira :)
  July 22, 2011 at 10:12 pm (13 years ago)

  Tin minte ca acum ceva timp…mergeam cu rolele…si vroiam sa ma incalt,dar am schimbat locul si era o bordura pe care nu am vazut-o si am picat,cu rolele in mana. Mi-am rupt pantalonii si am primit o julitura zdravana la genunchi !

  Reply
 5. Daniela
  July 22, 2011 at 10:13 pm (13 years ago)

  @Elvira :): Eu zic ca ti-a atras atentia Razvanel. :))

  Reply
 6. Elvira :)
  July 22, 2011 at 10:13 pm (13 years ago)

  Nu era si el :)) eram singura :))) am avut noroc ca nu m-a vazut nimeni :”> !

  Reply

Lasa un comentariu