Părerea mea despre fotbalul românesc

Postat la 22:34 | Scris de Daniela

Uitându-mă la campionatele din afara, gen: Spania, Anglia, Germania etc, pot spune că suntem în lumea a 3-a. Nu înteleg de ce suntem aşa în spate la orice. Avem tot 2 picioare ca şi restul jucătorilor din campionatele altor tari. De ce cand Messi este atins, cade şi se ridică şi al meu Tănase sau orice alt jucător, când este atins puţin se tăvăleşte pentru a primi fault şi poate un penalty?

Când este cu adevărat fault, da înteleg, dar când nu este… Nu există tragere de inimă în acest sport. Nu se aleargă după minge, se stă numai la pomană în careu. Au fost şi sunt câţiva jucători români care nu au făcut ţara de râs. Dar singurul care a avut un impact imens asupra lumii fotbalului şi lumea îl tine minte este Gică Hagi. Asta este, fiecare ţara are oamenii ei, sportul ei, campionii ei.

Guestpost de AndutzuD

Share Button

3 Comentarii la Părerea mea despre fotbalul românesc

 1. Faze si scheme
  September 15, 2011 at 11:37 pm (13 years ago)

  De la generatia de aur incoace, noi nu mai jucam fotbal. E un fel de altfel, o miuta televizata. Cu mici exceptii sa zic.

  Reply
 2. Raki
  September 16, 2011 at 1:05 am (13 years ago)

  Unele echipe romanesti joaca bine, dar nu poate sa ridice la nivelul celor din Bundesliga sau Primera Division, unde salariile sunt enorme, oricum speram ca pe viitor sa se ridice cat de cat si la noi fotbalul.

  Reply
 3. ojoDDDDD
  September 16, 2011 at 1:26 am (13 years ago)

  Eu zic ca nici cu un salariu enorm am face nimic. Mai mult s-ar suferi de bani, uite cat castig.

  Reply

Lasa un comentariu